Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Παρουσίαση παιδικού βιβλίου διοργανώνει η ακαδημία ποδοσφαίρου Α.Ο.Βιστονίδα

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου διοργανώνει η ακαδημία ποδοσφαίρου Α.Ο.Βιστονίδα

0

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στο γήπεδο Φελώνης


Η ακαδημία ποδοσφαίρου Α.Ο Βιστονίδα διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου «Δύο διαφορετικές μέρες –  Σεβασμός στη διαφορετικότητα» του Τ. Κωνσταντινίδη το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 10.30 το πρωί στο γήπεδο Γ.Πανίδης στη Φελώνη.

Γιατί μια ακαδημία ποδοσφαίρου πρέπει να έχει διευρυμένους ορίζοντες σε κοινωνικά θέματα που απασχολούν τους νέους. Οφείλει να είναι κοντά τους και χτίζει γέφυρες που οδηγούν στις αξίες και τα ιδανικά του ανθρώπου.

Ένα παιδικό βιβλίο δείχνει το δρόμο. Μιλά για τη διαφορετικότητα. Για την παιδική ματιά και την αθωότητα του πρωταγωνιστή Παναγιώτη που προσπαθεί  να προσεγγίσει την διαφορετικότητα των ανθρώπων. Να μας δώσει ένα μάθημα αγάπης και εμπιστοσύνης στον συνάνθρωπο που έχουμε καθημερινά δίπλα μας.

Φέρνει στο φως τον όμορφο κόσμο που μπορούμε να πλάσουμε αρκεί να σεβόμαστε και να αγαπάμε πρώτα τον εαυτό μας και έπειτα τους ανθρώπους γύρω μας.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου Α.Ο Βιστονίδα μας προσκαλεί να μιλήσουμε για τη διαφορετικότητα που υπάρχει παντού. Όπου και αν κοιτάξεις. Που κάνει τους ανθρώπους μοναδικούς. Διαφορετικούς αλλά ίσους. Αυτή η ποικιλομορφία της ζωής που την κάνει τόσο όμορφη.

Συμμετέχουν:

-Μουσόπουλος Θανάσης- Κεντρικός ομιλητής

-Ντάκος Μιχάλης – Υπεύθυνος ακαδημιών Α.Ο Βιστονίδας

-Χασιώτη Ιωάννα – Αρχηγός γυναικείας ομάδας ΕΛΠΙΣ 21 WFC

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…