Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Παραίτηση Δημαρχόπουλου από επικεφαλής του «ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ»

Παραίτηση Δημαρχόπουλου από επικεφαλής του «ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ»

0

«Πάρ’το, λοιπόν, ΑΛΛΙΩΣ… πήγαινε να ψηφίσεις, γιατί η Ξάνθη δεν έχει άλλα περιθώρια», αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Την παραίτησή του, από επικεφαλής του «ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ» έκανε γνωστή στις 19:00, σε προγραμματισμένη συγκέντρωση του συνδυασμού του ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος στο πλαίσιο αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος.

Σε ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Αν και ο συνδυασμός μου, ήταν ο καλύτερος σε ότι αφορά αρχές, θέσεις, απόψεις, πρόγραμμα, φρεσκάδα, νέα πρόσωπα αλλά και ικανούς και πιστούς συνεργάτες, το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. Έχω από την πρώτη ώρα αποδεχθεί τις ευθύνες μου γι’ αυτό. Δώσαμε μία μάχη που δεν έμοιαζε με καμία προηγούμενη και ήταν ένα ρίσκο για μένα που δεν φοβήθηκα να πάρω.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μου, που έδειξαν στον συνδυασμό μας την εμπιστοσύνη τους και στο πρόσωπό μου την προτίμησή τους.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου για τη διαθεσιμότητά τους και τη συμβολή τους στη μάχη που δώσαμε. Η συμβολή τους ήταν πολύτιμη.

Θέλω να ευχαριστήσω και όσες και όσους παραμένουν ενεργοί στην παράταξή μας, συνεχίζοντας με τον δικό τους τρόπο ό,τι ξεκινήσαμε.

Είναι τιμή μου που αποδέχθηκαν να πορευθούν μαζί μου, σ’ αυτό το ταξίδι!

Γι’ αυτό όμως που νιώθω ευλογημένος είναι που με αξίωσε ο Θεός να έχω πάντα μαζί μου την υπέροχη ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΜΟΥ!

Υπέμειναν τόσα πολλά σ αυτήν την μάχη, ένιωσαν και άκουσαν απίθανα και φοβερά σενάρια και καταστάσεις, δέχθηκαν τόση  λάσπη και κατηγορίες, αλλά  έμειναν όρθιοι… δίπλα μου… στον άνθρωπο τους!

Σας ευχαριστώ…

Όλοι μαζί κάναμε έναν πολύ όμορφο και δυνατό αγώνα, βάζοντας παρακαταθήκη για το μέλλον της παράταξης μας, που δημιούργησα από το μηδέν, την ομογενοποίησα και την άφησα στην κρίση των συνδημοτών μου.

Περισσότερο από την επιθυμία της νίκης, σε όλη την περίοδο που προηγήθηκε της κάλπης, με διακατείχε η προσωπική δέσμευση για το ότι ήθελα να δώσω μία μάχη, για την οποία θα μπορώ να είμαι περήφανος ασχέτως από την κατάληξή της.

Η απόφασή μου αυτή, δεν σημαίνει πως εγκαταλείπω ό,τι πιστεύω ως σημαντικό για την αγαπημένη μου Ξάνθη. Πολύ απλά, ο αγώνας μου για μια ανοιχτή, σύγχρονη πόλη, έξυπνη, με αληθινές υποδομές, φιλόξενη, ανθρώπινη και απαλλαγμένη από τα “άλυτα προβλήματα” της καθημερινότητας, δεν κρίνεται στα όρια μιας εκλογικής αναμέτρησης και παραμένω απολύτως αφοσιωμένος σε αυτόν.

Η πρωταρχική μου όμως δέσμευση απέναντι στον εαυτό μου, ήταν να μην κρύβομαι.

Εννοώ πως όλα τα χρόνια που εκτίθεμαι δημοσίως είτε ως εκλεγμένος, είτε ως  πολίτης, έχω αποδείξει την αυτονομία των θέσεων μου, ανεξαρτήτως από γραμμές και δημοφιλία, όντας αλλεργικός με την πελατειακή διαχείριση. Κι επίσης έχω επιλέξει να είμαι ακριβής στους λόγους μου.

Η μετεκλογική κατάσταση της πρώτης Κυριακής είναι επίσης δύσκολη υπόθεση για την πόλη μας και το μέλλον της κι εδώ πρέπει να πάρουμε γενναίες αποφάσεις.

Πάρ’το, λοιπόν, ΑΛΛΙΩΣ… πήγαινε να ψηφίσεις, γιατί η Ξάνθη δεν έχει άλλα περιθώρια, έχει ανάγκη από ένα restart, έχει ανάγκη από φρέσκο αέρα, έχει ανάγκη τους νέους, νέα πρόσωπα, καθαρά χέρια και αλήθειες, για να αλλάξουμε επίπεδο!!!»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 9ο Φεστιβάλ «Ξάνθη-Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» για το 2024

«Πλημμύρισε» με κόσμο η κεντρική πλατεία κατά τη διάρκεια της συναυλίας με διευθυντή τον Ν…