Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Γιορτάστηκε με λαμπρότητα η 104η Επέτειος Απελευθέρωσης της Ξάνθης στην Αθήνα

Γιορτάστηκε με λαμπρότητα η 104η Επέτειος Απελευθέρωσης της Ξάνθης στην Αθήνα

0

Παρουσία του Μητροπολίτη Ξάνθης και του δημάρχου Μανώλη Τσέπελη

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ξανθιωτών Αττικής, όπως κάθε χρόνο,  γιόρτασαν με λαμπρότητα την 104 επέτειο της απελευθέρωσης της Ξάνθης, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καρύτση Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. κ. Παντελεήμων, ενώ τον Πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο κ. Ελευθέριος Καραπαναγιώτης απόστρατος Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.

Ακολούθησε πορεία εν πομπή με τα λάβαρα των Συλλόγων τα οποία κρατούσαν παιδιά με παραδοσιακές στολές της Θράκης Η πορεία κατέληξε στο Σύνταγμα, όπου πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Μετά το τέλος της κατάθεσης προσφέρθηκε καφές στους παραβρισκόμενους.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του o Δήμαρχος κ. Μανώλης Τσέπελης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Φαίη Καλογήρου εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής,  o πατριώτης μας Αντιστράτηγος εν αποστρατεία κ. Γεώργιος Κέλλης, η Γ. Γραμματέας της ΠΑΟΝΕ κ. Λίνα Πέππα,  η πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Θράκης K. Νατάσα Πεντίδου. Στεφάνι κατατέθηκε και εκ μέρους της κας Άννας Μπαρτσοπούλου Προέδρου του Συλλόγου Συνταξιούχων του Δημοσίου Ξάνθης που δεν κατάφερε να παραβρεθεί. Επίσης παραβρέθηκαν Προέδροι Θρακιώτικων Συλλόγων και πολλά μέλη των Συλλόγου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Σ. Μαυρίδης πρόεδρος της Δ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης των Διπλωματούχων Μηχανικών-Ηλεκτρολόγων

Στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Β. Γιαννίκης, Μ. Ψωμάς, Θ. Ιωαννίδης και Γ. …