Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Αστυνομικοί απέτρεψαν αυτοκτονία άνδρα

Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Αστυνομικοί απέτρεψαν αυτοκτονία άνδρα

0

Άνδρας που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, απειλούσε να αυτοκτονήσει

Δύο αστυνομικοί κατάφεραν να μεταπείσουν νοσηλευόμενο οποίος απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει. Οι αστυνομικοί με το που ειδοποιήθηκαν, έφτασαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και κατάφεραν να μεταπείσουν τον ασθενή.

Στο θέμα αναφέρεται η συνδικαλιστική ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, η οποία αναφέρει:

«To Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί δημόσια το συνάδελφο μας Υπ/κα ΧΟΥΣΜΕΚΕΡΙΔΗ Ευστάθιο, που υπηρετεί στο Α.Τ. Αλεξανδρούπολης, καθώς χθες ευρισκόμενος σε διατεταγμένη υπηρεσία με τον Αστ/κα ΚΟΥΤΟΥΖΟΓΛΟΥ Γεώργιο έλαβαν σήμα προκειμένου να μεταβούν στο Π.Γ.Ν.Α. όπου υπήρχε συνάνθρωπος μας που απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Οι συνάδελφοι μας λειτουργώντας με επαγγελματισμό και επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς προς το συνάνθρωπο απέτρεψαν τον συμπολίτη μας να προβεί στο απονενοημένο εγχείρημα της αυτοκτονίας και μετέφεραν αυτόν σε ασφαλές μέρος.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο ίδιος συνάδελφος ΧΟΥΣΜΕΚΕΡΙΔΗΣ είχε προβεί σε παρόμοια ενέργεια και το Μάρτιο του 2021 αποτρέποντας τότε πάλι στο χώρο του ΠΓΝΑ μία άλλη συμπολίτισσα μας από παρόμοια ενέργεια.

Για μια ακόμη φορά οι συνάδελφοι μας δείχνοντας αλληλεγγύη και αποτελεσματικότητα πράττουν το αυτονόητο, την διάσωση της ανθρώπινης ζωής συμπολίτη μας.

Περιμένουμε και την διοίκηση από την μεριά της να αναγνωρίσει και να επιβραβεύσει τέτοιες ενέργειες».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…