Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Δύο μετάλλια στην 2η ημέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος βετεράνων πάλης

Δύο μετάλλια στην 2η ημέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος βετεράνων πάλης

0

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Εμζάριος Μπεντινίδης στα 88κ. στην κατηγορία για αθλητές κάτω των 50 ετών

Με απολογισμό δύο μετάλλια ολοκληρώθηκε για τα «ελληνικά χρώματα», η δεύτερη ημέρα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων Ολυμπιακής Πάλης, που διεξάγεται στο Λουτράκι. Οι Έλληνες παλαιστές κατέκτησαν ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο και άνοιξαν… λογαριασμό στην διοργάνωση. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Εμζάριος Μπεντινίδης στα 88κ. στην κατηγορία για αθλητές κάτω των 50 ετών και επανέλαβε την επιτυχία που είχε πριν δύο χρόνια. Στο βάθρο των νικητών ανέβηκε και ο Ανδρέας Κλειούσης, ο οποίος φόρεσε στο στήθος το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 78κ. έως 50 ετών.

Με τον Εθνικό Ύμνο να… δονεί το κλειστό γυμναστήριο του Λουτρακίου η ελληνική αποστολή κατέκτησε τα πρώτα της μετάλλια, σε μία ημέρα που αγωνίστηκαν μεγάλες δόξες της Πάλης, Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Παγκόσμιος ο Μπεντινίδης

Ο Εμζάριος Μπεντινίδης επέστρεψε στο θρόνο του! Ο Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε στη κορυφή του κόσμου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Πάλης που φιλοξενείται στο Λουτράκι. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης με τον πλέον εμφατικό τρόπο ανέκτησε τα σκήπτρα στα 88κ. της κατηγορίας βετεράνων Γ’ (κάτω των 50 ετών) κερδίζοντας μάλιστα στον τελικό τον κάτοχο του τίτλου Αντριάν Ρεκορεάν από τη Ρουμανία.

Στις 21 Οκτωβρίου του 2021 ο Μπεντινίδης είχε στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής διοργάνωση που είχε φιλοξενηθεί και πάλι στο Λουτράκι. Δύο χρόνια μετά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης είχε τον ίδιο στόχο. Να βρεθεί στην κορυφή, ανακτώντας τον τίτλο του στην κατηγορία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…