Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Επιτυχίες σε δύο «μέτωπα» για τους παλαιστές της «Ολυμπιακής Φλόγας»

Επιτυχίες σε δύο «μέτωπα» για τους παλαιστές της «Ολυμπιακής Φλόγας»

0
pali prokrimatika

Τέσσερις αθλητές του ξανθιώτικου συλλόγου προκρίθηκαν στα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος παμπαίδων

Διάκριση για το νεαρό Βλαδίμηρο Γεωργιάδη στο τουρνουά «Ντίνγκο Πετρόφ» της Βουλγαρίας

Δύο ακόμη ικανοποιητικές παρουσίες σημείωσαν οι παλαιστές του συλλόγου ελληνορωμαϊκής «Ολυμπιακή Φλόγα» Ξάνθης σε ισάριθμες διοργανώσεις που συμμετείχαν το προηγούμενο διάστημα, με τη μία απ’ αυτές μάλιστα να αφορά τα προκριματικά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων, όπου ο ξανθιώτικος σύλλογος θα εκπροσωπηθεί με τέσσερις αθλητές.

Η πρώτη – χρονικά – διοργάνωση που πήραν μέρος αθλητές της «Ολυμπιακής Φλόγας» αφορούσε το τουρνουά προετοιμασίας «Ντίνγκο Πετρόφ» που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 24-25 Μαρτίου στην πόλη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας.

Στο τουρνουά που ανήκει στα πιο αναγνωρισμένα στο χώρο της πάλης, συμμετείχε στην ελληνορωμαϊκή ο Ξανθιώτης παλαιστής Βλαδίμηρος Γεωργιάδης, ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία -47κ. και τερμάτισε στην 3η θέση, ενώ ο παλαιστής του Αρχέλαου Κατερίνης Νικήτας Γαβριήλ που ταξίδεψε μαζί με την ξανθιώτικη αποστολή στη Βουλγαρία αγωνίστηκε στα -68κ. όπου κατετάγη 2ος. Αμφότεροι οι παλαιστές αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες του Ξανθιώτη προπονητή Θόδωρου Ηλιάδη, ενώ την αποστολή στη βουλγαρική πόλη συνόδευσε ο ιατρός Θεόδωρος Ελευθεριάδης από τη Θεσσαλονίκη που στο παρελθόν έχει διατελέσει ιατρός πολλών διακεκριμένων Ελλήνων αθλητών του στίβου.

Επίσης στο τουρνουά συμμετείχαν παλαιστές του στυλ της ελευθέρας, από τους συλλόγους Ευκαρπίας Θεσ/νίκης, Άτλαντα Καλλιθέας και Δημοκρίτειο Κομοτηνής που επίσης είχαν ικανοποιητικές επιδόσεις.

Τέσσερις προκρίσεις για το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων

Στη 2η κατά σειρά διοργάνωση που ήταν η Α’ φάση των προκριματικών για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και έγιναν στη Θεσσαλονίκη στις 02/04, τέσσερις από τους πέντε παλαιστές της «Ολυμπιακής Φλόγας» κατέκτησαν την 1η θέση στις κατηγορίες τους και πήραν την πρόκριση για την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα στις 06 Μαΐου. Συγκεκριμένα για τον ξανθιώτικο σύλλογο αγωνίστηκαν οι:

Λογγινίδης Δημήτριος (παμπαίδων Β’ – 32κ.): 1ος

Μπατζακίδης Αλέξανδρος (παμπαίδων Β’ – 47κ.): 1ος

Γεωργιάδης Βλαδίμηρος (παμπαίδων Α’ – 47κ.): 1ος

Παροτσίδης Δημήτριος (παμπαίδων Α’ – 66κ.): 1ος

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τις τέσσερις πρώτες θέσεις ο ξανθιώτικος σύλλογος τερμάτισε ψηλότερα στην ομαδική κατάταξη απ’ όλους όσους συμμετείχαν στην Α’ προκριματική φάση, ενώ στη διοργάνωση αγωνίστηκε και ο Σάββας Αντωνιάδης (παμπαίδων Α’ – 47κ.), που τερμάτισε 5ος και αποκλείστηκε.

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εορτάζεται η παγκόσμια ημέρα Τάι Τσι & Τσι γκονγκ την Κυριακή

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Αγριάνη Την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 11.00 το Κέντρο…