Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στη Δαδιά Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκης δείπνησαν με κατοίκους

Στη Δαδιά Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκης δείπνησαν με κατοίκους

0

Σωματεία και φορείς απηύθυναν κάλεσμα συμμετοχής σε παράσταση διαμαρτυρίας με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Αλεξανδρούπολη

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός ενημερώθηκαν από τοπικούς παράγοντες για τις καταστροφικές συνέπειες από τις πυρκαγιές στο δάσος

Στο χωριό Δαδιά του Έβρου, όπου βρίσκεται και το ομώνυμο δάσος, δείπνησαν την Κυριακή η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η κυρία Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε τη Δαδιά το απόγευμα.

Στην κεντρική πλατεία είχε συνάντηση με το δήμαρχο Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκο και εκπροσώπους φορέων οι οποίοι την ενημέρωσαν για τις καταστροφικές συνέπειες από τις πυρκαγιές στο δάσος.

Αργότερα έφτασε στο χωριό ο πρωθυπουργός, ο οποίος χθες το πρωί  επισκέφθηκε το δάσος της Δαδιάς και ενημερώθηκε από τον φορέα διαχείρισης, ενώ αργότερα συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων στην Αλεξανδρούπολη.

Παράλληλα, σωματεία και φορείς απηύθυναν κάλεσμα συμμετοχής σε παράσταση διαμαρτυρίας με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Αλεξανδρούπολη, χθες Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στη 13:00 στον Φάρο. Λίγα μέτρα μακριά, στο νομαρχείο, ο κ. Μητσοτάκης θα προεδρεύει σύσκεψης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…