Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Διασυλλογικοί αγώνες στο Σκοπευτήριο Δαφνώνα το Σαββατοκύριακο

Διασυλλογικοί αγώνες στο Σκοπευτήριο Δαφνώνα το Σαββατοκύριακο

0

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης απένειμε τα μετάλλια στους νικητές

Οι Διασυλλογικοί Αγώνες Α’ κατηγορίας Αεροβόλων όπλων (ΑΓΕΝ-ΝΑ-ΝΓ), και Παίδων Α΄-Β΄ του Σ.Ο. ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο  9 και 10 Σεπτεμβρίου 2023 στο σκοπευτήριο Δαφνώνα Σταυρούπολης Ξάνθης.

Το παρόν στους αγώνες έδωσε και ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής, με την ολοκλήρωση  του διημέρου έκανε και την απονομή των μεταλλίων στους νικητές.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τις αθλήτριες και τους αθλητές που διακρίθηκαν, αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν στους διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών-Εφήβων-Νέων (ΑΓΕΝ), Νέων Ανδρών (ΝΑ), Νέων Γυναικών (ΝΓ) και Παίδων Α και Β, που διοργανώθηκαν από τον Σκοπευτικό Αθλητικό Σύλλογο Ανδρομέδα Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Σε δήλωσή του, αφού τόνισε ότι είναι η δεύτερη φορά, μέσα στον χρόνο που διανύουμε, όπου το Σκοπευτήριο φιλοξενεί αγώνες, υπό την αιγίδα του Δήμου Ξάνθης, υπογράμμισε ότι αποτελεί προτεραιότητα της δημοτικής αρχής η «ενεργοποίηση» της μοναδικής ουσιαστικά, αθλητικής υποδομής στην ΠΑΜΘ η οποία μπορεί να φιλοξενεί διοργανώσεις προσελκύοντας φίλους του αθλήματος αναδεικνύοντας το φυσικό κάλλος του Δαφνώνα και της ευρύτερης περιοχής.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…