Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Με μουσική, χορό και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Γιορτή του Γηροκομείου «Μέγας Βασίλειος»

Με μουσική, χορό και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Γιορτή του Γηροκομείου «Μέγας Βασίλειος»

0

Στο πλαίσιο μίας όμορφης καλοκαιρινής βραδιάς έλαβε χώρα στην αυλή το βράδυ της Τετάρτης 30 Αυγούστου

Ο Πρόεδρος του Γηροκομείου, Γ. Παπαχρόνης στο «Ε»: «Ευχαριστούμε τον δήμο Ξάνθης, όπως επίσης και τους εθελοντές για την υποστήριξη»

Το βράδυ της Τετάρτης 30 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η Γιορτή του Γηροκομείου «Μέγας Βασίλειος» στην αυλή με μουσική, χορό και φυσικά με σημαντική παρουσία φίλων και γνωστών. Μία βραδιά αφιερωμένη στις γιαγιάδες και στους παππούδες που λόγω του κορονοϊού πέρασαν μία δύσκολη περίοδο εγκλεισμού, μιας και εντάσσονται στις ευπαθείς ομάδες. Έφτασε η ώρα, λοιπόν να απολαύσουν μία εκδήλωση –γιορτή ξεγνοιασιάς , με κέφι και θετική διάθεση. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τις εντυπώσεις «έκλεψε» η χορωδία του Γηροκομείου «ΤΑ ΑΗΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ» που απαρτίζεται από άτομα 65 έως 98 ετών.

Ο Πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης «Ο Μέγας Βασίλειος», κ. Παπαχρόνης και ο Αντιπρόεδρος κ. Νασσόπουλος στον φωτογραφικό φακό του «Ε»

«Ο Πρόεδρος, οι συγγενείς των παππούδων και των γιαγιάδων μας, όλοι οι γηροκόμοι, για μία ακόμη φορά ευχαριστούμε από καρδιάς το μέλος του ΔΣ του Γηροκομείου, την αγαπημένη μας καθηγήτρια μουσικής Βούλα Αντωνιάδου για τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσε και συνεχίζει να αφιερώνει και δηλώνουμε για ακόμη μία φορά πόσο ευγνώμονες είμαστε όλοι που προσπαθεί εδώ και 7 μήνες να καλλιεργήσει τις φωνές των ταλαντούχων ηλικιωμένων μας και να μας  οργανώσει αυτή την θεσπέσια χορωδία αγάπης  δίνοντάς τους την ευκαιρία να περνούν ευχάριστα δύο ώρες κάθε Τρίτη και Πέμπτη», υπογράμμισαν σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Γιάννης Παπαχρόνης ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Ε» λίγα λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης ως Πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης:

«Απόψε σε μία πολύ όμορφη καλοκαιρινή βραδιά υποδεχόμαστε τους φίλους, παλιούς και νέους μετά από τέσσερα χρόνια εγκλεισμού λόγω της πανδημίας. Το Γηροκομείο της Ξάνθης, ‘’Ο Μέγας Βασίλειος’’ ανοίγει τις πόρτες του και περιμένει τον κόσμο σε μία τελευταία, θα έλεγα, καλοκαιρινή βραδιά του Αυγούστου. Ήδη περιμένουμε αρκετό κόσμο και οι εθελοντές μας είναι επί ποδός. Τους ευχαριστούμε θερμά, όπως επίσης και τον δήμο Ξάνθης για την υποστήριξη. Επίσης, όπως έχουμε πει, κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα κάνουμε λαχειοφόρο και όλα τα έσοδα τα οποία θα ανέρχονται σε περίπου 3.000 ευρώ θα διατεθούν για τις ανάγκες συμπολιτών μας στον δήμο Νέστου. Συμβολικά επιχειρούμε να βοηθήσουμε ανθρώπους σε αυτές τις ηλικίες που έχουν χάσει το σπίτι και το βιός τους».

Χρύσα Κιατίπη
chkiatipi@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Σ. Μαυρίδης πρόεδρος της Δ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης των Διπλωματούχων Μηχανικών-Ηλεκτρολόγων

Στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Β. Γιαννίκης, Μ. Ψωμάς, Θ. Ιωαννίδης και Γ. …