Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Εορτασμός της Ημέρας Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών στην Κομοτηνή

Εορτασμός της Ημέρας Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών στην Κομοτηνή

0

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στην Κομοτηνή για τον εορτασμό της Ημέρας Μνήμης των Εθνικών Ευεργετών.

Το πρόγραμμα:

08:00 Επίσημη έπαρση σημαίας στο χώρο του Ηρώου παρουσία αρχών και απόδοση τιμών από διμοιρία οπλιτών με έναν επικεφαλής και τη στρατιωτική μουσική και δύο οπλίτες στρατονόμους, με μέριμνα του ΑΔΦΚ.

10:15 Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου όπου θα προεξάρχει ο Μητροπολίτης Μαρώνειας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Μετά τη δοξολογία θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από την Αν. Δ/ντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Ροδόπης Ιωάννα Κωστενίδου.

10:45 Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης, από τους Βουλευτές, τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, τον Δήμαρχο Κομοτηνής, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής, τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου, τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, τον Δ/ντή Γενικής Αστυνομικής Δ/νσης ΑΜ-Θ, τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΑΜ-Θ, τις τοπικές αρχές καθώς και όποιον εκπρόσωπο Νομικού Προσώπου επιθυμεί να τιμήσει την εκδήλωση.

Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2023

18:30 Υποστολή της σημαίας στον χώρο του Ηρώου της πόλης, με απόδοση τιμών από διμοιρία οπλιτών με έναν επικεφαλής και τη στρατιωτική μουσική και δύο οπλίτες στρατονόμους, με μέριμνα του ΑΔΦΚ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μήνυμα κοινού αγώνα εκπέμπουν σωματεία και σύλλογοι με αφορμή την Πρωτομαγιά [ΦΩΤΟ]

Πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης στις 10:00 με ομιλίες, ανάγνωση το…