Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα ΔΠΘ: «Προσβασιμότητα, Δικτύωση και Φοιτητο-κεντρικές Σπουδές: Η συμβολή της ΔΟΣΥΠ στην κοινότητα του ΔΠΘ 5 χρόνια Μετά…»

ΔΠΘ: «Προσβασιμότητα, Δικτύωση και Φοιτητο-κεντρικές Σπουδές: Η συμβολή της ΔΟΣΥΠ στην κοινότητα του ΔΠΘ 5 χρόνια Μετά…»

0

Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου στο κεντρικό  αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης Κομοτηνής

Η Δομή Συμβουλευτικής και Προσβασιμότητας (ΔΟΣΥΠ) του ΔΠΘ οργανώνει ημερίδα με τίτλο: «Προσβασιμότητα, Δικτύωση και Φοιτητο-κεντρικές Σπουδές: Η συμβολή της ΔΟΣΥΠ στην κοινότητα του ΔΠΘ 5 χρόνια Μετά…», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου  στο διάστημα 16:00 με 20:00 στο κεντρικό  αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης Κομοτηνής, εν όψει της  λήξης της Πράξης «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ», με κωδικό ΟΠΣ (MIS):  5049108.

Η ημερίδα είναι η συμβολή της ΔΟΣΥΠ στη 2η Εβδομάδα Δημόσιας και Ψυχικής Υγείας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής διαδικτυακά ή δια ζώσης. Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε την αφίσα και το πρόγραμμα της ημερίδας καθώς και τη δήλωση συμμετοχής:  https://dosyp.duth.gr/conference_dosyp_sep_2023/

Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Σ. Μαυρίδης πρόεδρος της Δ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης των Διπλωματούχων Μηχανικών-Ηλεκτρολόγων

Στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Β. Γιαννίκης, Μ. Ψωμάς, Θ. Ιωαννίδης και Γ. …