Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γ.Ν.Ξ.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γ.Ν.Ξ.

0

Παράλληλα η Επιτροπή Αγώνα Ξάνθης ανανέωσε το ραντεβού της για την ερχόμενη Κυριακή με την ελπίδα μεγαλύτερης συμμετοχής του κόσμου της Ξάνθης

Την Κυριακή 20 Αυγούστου στις 10:00 έλαβε χώρα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η Επιτροπή Αγώνα Ξάνθης με στόχο την ανάδειξη των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και την κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού ώστε να βρεθούν βιώσιμες λύσεις και να σταματήσει η υποβάθμιση του Νοσοκομείου.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν πολίτες που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση του νοσοκομείου όπως επίσης δίπλα τους βρέθηκε ο Μπουρχάν Μπαράν, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ξάνθης αλλά και ο Στέλιος Μωραΐτης, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης.

Ο κ. Μπαράν δήλωσε: «θέλω να μιλήσω σήμερα ως πολίτης της Ξάνθης. Όταν εργαζόμουν σε αυτό το νοσοκομείο το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό. Όμως όταν σήμερα ακούω και βλέπω την κατάσταση που έχει καταντήσει, στεναχωριέμαι καθώς ήταν το καλύτερο νοσοκομείο της περιοχής. Κάποια στιγμή όλοι θα το χρειαστούμε και πρέπει να καταθέσω ότι αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο νοσοκομείο δεν είναι έμπιστο από ιατρικής άποψης».

Παράλληλα η Επιτροπή Αγώνα Ξάνθης ανανέωσε το ραντεβού της για την ερχόμενη Κυριακή με την ελπίδα μεγαλύτερης συμμετοχής του κόσμου της Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεχίζεται ο δωρεάν εμβολιασμός παιδιών από το παράρτημα Ρομά του δήμου Ξάνθης

Από τον Ιούλιο του 2023 έως και τον Απρίλιο του 2024 έχουν πραγματοποιηθεί 488 εμβολιασμοί…