Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ξάνθη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τρίτη έως την Πέμπτη λόγω εργασιών

Ξάνθη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τρίτη έως την Πέμπτη λόγω εργασιών

1

Οι εν λόγω ρυθμίσεις αφορούν τον κόμβο της Ε.Ο. 14 με τοπικές οδούς προς τους οικισμούς Γοργόνα και Πίλημα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στον κόμβο της Ε.Ο. 14 με τοπικές οδούς προς τους οικισμούς Γοργόνα και Πίλημα από την Τρίτη 22 Αυγούστου έως την Πέμπτη 24 Αυγούστου, ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, με σκοπό να διεξαχθούν εργασίες για την ανακατασκευή του οδοστρώματος.

Πιο συγκεκριμένα η απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης αναφέρει:

  1. Εγκρίνουμε, συμπληρωματικά στην (γ) σχετική Απόφασή μας, τον περιορισμό κυκλοφορίας όλων των οχημάτων προκειμένου πραγματοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής του οδοστρώματος της Εθνικής Οδού 14 (Ξάνθη – Δράμα) στην περιοχή του κόμβου με τοπική οδό προς οικισμό Γοργόνας και τοπική οδό προς οικισμό Πιλήματος.
  2. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από πρωινές ώρες της Τρίτης 22.08.2023 και θα περαιωθούν απογευματινές ώρες της Πέμπτης 24.08.2023.
  3. Με σκοπό την ασφαλή διέλευση όλων των οχημάτων η κυκλοφορία τους θα διεξάγεται εναλλάξ με τη χρήση εργοταξιακού σηματοδότη, σύμφωνα τους σχετικούς κανονισμούς και την ισχύουσα νομοθεσία.
  4. Με μέριμνα και ευθύνη του εργολήπτη του έργου και των εκτελούντων, εν γένει, τις εργασίες, σε συνεργασία σε συντρέχουσα περίπτωση με τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες και το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης να τοποθετηθεί σχετική σήμανση, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του Κ.Ο.Κ. και της υπ΄ αριθ. ΔΜΕΟ/Ο/613 (Φ.Ε.Κ. 905 Β΄ / 20-5-2011) Απόφασης Υφυπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και έγκαιρη ενημέρωση των οδηγών και τυχόν πεζών.
  5. Με το πέρας των εργασιών, η οδός να παραδοθεί πλήρως στην κυκλοφορία καθαρή από ξένες ύλες, μηχανήματα, πινακίδες και λοιπά αντικείμενα.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…