Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Ορφέας επικράτησε του Άρη Πετεινού στο πρώτο Σούπερ Καπ της Ξάνθης

Ο Ορφέας επικράτησε του Άρη Πετεινού στο πρώτο Σούπερ Καπ της Ξάνθης

0

Στα πέναλτι κρίθηκε το παιχνίδι, 0-0 στην κανονική διάρκεια

Ο Ορφέας Ξάνθης ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου Σούπερ Καπ της ΕΠΣ Ξάνθης, αφού επικράτησε με 3-1 του Άρη Πετεινού στα πέναλτι, μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα με τις δύο ομάδες να έχουν ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. O Άρης Πετεινού είχε δύο καλές στιγμές με Χριστοφορίδη στο 11ο και Μελισσόπουλο στο 40ο λεπτό, ενώ ο Ορφέας Ξάνθης απείλησε με τον Ασλανίδη στο 28ο.

Στο β’ μέρος ο Μπουρδούνης έχασε την πρώτη καλή στιγμή για τον Ορφέα, ενώ ο Πετεινός απάντησε λίγα λεπτά μετά με το πλασέ του Μελισσόπουλου να απομακρύνεται σε κόρνερ.

Ο Πετεινός συνέχιζε να πιέζει και έχασε νέα καλή στιγμή με τον Χριστοφρίδη, αλλά το πλασέ του μπλόκαρε ο Γιουργούσης.

Ο Ορφέας ζήτησε πέναλτι με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα για χέρι μέσα στην μεγάλη περιοχή, αλλά ο διαιτητής Σεζέρ Φεράτογλου άφησε τη φάση να συνεχιστεί.

Τελευταία φάση του αγώνα ανήκε στον Άρη Πετεινού, με τον Γιουργούση να επεμβένει για ακόμα μια φορά στο σουτ του Αλαγκιοζίδη.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι με τον Ορφέα να επικρατεί τελικά με 3-1.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπάμπης Χατζημεστής): Γιουργούσης, Τζαμπάζ Χαλήλ, Κατρανίτσας, Κασάπης (67′ Καραγκιόζης Β.), Μακράκης, Γκουρτζής, Μπουρδούνης, Μπουρμπούν Γ. (89′ Κωνσταντινίδης), Ξαντινίδης, Μπογιατζίδης, Ισά Ογλού (67′ Καρύδης).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Ανέστης Νεοφυτίδης): Αθανασίου, Ασλανίδης (85′ Μετετζίδης), Παπαδόπουλος, Σαρηγιαννίδης (67′ Αλαγκιοζίδης), Παυλίδης, Χριστοφορίδης, Πουτακίδης (46′ Μελισσόπουλος Ρ.), Εφέντη, Μελισσόπουλος Ν. (67′ Κουτσομιχάλης), Τσάκαλος (46′ Τουρατζίδης), Τυριάκης.

 

πηγή xanthisport.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…