Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Προκρίθηκε ο Πανθρακικός, δεν τα κατάφερε η Βιστονίδα

Προκρίθηκε ο Πανθρακικός, δεν τα κατάφερε η Βιστονίδα

0

Το πανόραμα της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας

Μια πρόκριση και ένας αποκλεισμός ήταν ο σημερινός απολογισμός των ομάδων της Θράκης στην Α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα ο Πανθρακικός δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας επικρατώντας με 5-0, ενώ ο ΑΟ Βιστονίδας αν και πάλεψε απέναντι στην περσινή έκπληξη του θεσμού, Απόλλωνα Παραλιμνίου, γνώρισε εν τέλει τον αποκλεισμό μετά την ήττα με 3-4.

Απομένει ο αγώνας της Κυπελλούχου ΕΠΣ Έβρου, Αλεξανδρούπολης, κόντρα στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου (Θύελλα Σαρακηνών), ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Αυγούστου στις 17:00.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια, δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις, με την Καστοριά, τον Παναγρινιακό και τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης να γνωρίζουν τον αποκλεισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως όλα δείχνουν, ο αγώνας της Μυκόνου με τον Αετό Λουτρών οδεύει προς ματαίωση, καθώς παρ’όλο που η ομάδα της Λέσβου απέστειλε τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ΕΠΟ, που δείχνουν πως δεν υπήρχαν διαθέσιμα εισιτήρια για το ταξίδι της, η διοργανώτρια αρχή δεν δείχνει πρόθεση να ορίσει το ματς σε νέα ημερομηνία, αλλά να το ματαιώσει και να δώσει την πρόκριση στην ομάδα της Μυκόνου άνευ αγώνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…