Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Η συνδρομή του νοσοκομείου Ξάνθης στην εκκένωση του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολη

Η συνδρομή του νοσοκομείου Ξάνθης στην εκκένωση του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολη

0

Η διοικήτρια Ελ. Ροφαέλα ευχαριστεί τους συναδέλφους της για την άμεση ανταπόκριση σε σχετική ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η φωτιά είχε κλείσει την Εγνατία Οδό την Δευτέρα 21/08 και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης εκκενώθηκε λόγω της επικινδυνότητας της κατάστασης στην περιοχή. Συνεπώς, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά ασθενών στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Η διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης, Έλενα Ροφαέλα σε σχετική ανάρτησή της στα μέσα κοινωνική δικτύωσης τονίζει τη συνδρομή του νοσοκομείου Ξάνθης στην εκκένωση του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Ακολούθως, κάνει λόγο για τη συγκινητική ανταπόκριση των εργαζομένων και αποτυπώνει την ικανοποίηση με ένα έντονα συναισθηματικό κείμενο.

Βέβαια, ιδιαίτερη μνεία κάνει στην ετοιμότητα των εργαζομένων και στη μεταξύ τους ενότητα που συνδυαστικά κατάφεραν να αντεπεξέλθουν ικανοποιητικά και να βοηθήσουν όσους είχαν ανάγκη. Τέλος, ευχαρίστησε συναδέλφους διοικητές των νοσοκομείων της Περιφέρειας, το ΕΚΑΒ Βορείου Ελλάδος, την Υποδιοικήτρια 4ης ΥΠΕ, το προσωπικό των Κέντρων Υγείας για την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και τους εθελοντές, όπως επίσης και τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…