Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Χειροπέδες σε τρεις διακινητές την Δευτέρα 28 Αυγούστου σε περιοχές της ΑΜΘ

Χειροπέδες σε τρεις διακινητές την Δευτέρα 28 Αυγούστου σε περιοχές της ΑΜΘ

0

Κατασχέθηκαν τα οχήματα μεταφοράς τους και κινητά τηλέφωνα-Και στις τρεις περιπτώσεις οι οδηγοί δεν είχαν καν δίπλωμα οδήγησης

Συνελήφθησαν την Δευτέρα 28 Αυγούστου σε περιοχές της Δράμας και του Έβρου από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Αλεξανδρούπολης, τρεις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί σε Επαρχιακή οδό της Δράμας, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγό και να μεταφέρει έντεκα παράτυπους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι πλησίον του οικισμού Αρδανίου Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι εντοπίστηκε ως οδηγός ΙΧ να επιβιβάζει σε αυτό τρεις παράτυπους μετανάστες προκειμένου να τους μεταφέρει παράνομα.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα. Τελικά το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε έπειτα από πρόσκρουση σε στύλο οδικής σήμανσης, ενώ ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει.

Στην τρίτη περίπτωση, το απόγευμα στην Εγνατία οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή αξιωματούχων του Frontex συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι οδηγώντας ΙΧ μετέφερε οκτώ παράτυπους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής ο οποίος στερείται άδεις ικανότητας οδήγησης, αρχικά δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα έπειτα από πρόσκρουση σε κράσπεδο και τράπηκε πεζός σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 27-8-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Ακολούθως, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκίνησαν οι συλλήψεις για βεγγαλικά

Από σπίτι σε οικισμό της Καβάλας κατασχέθηκαν 1784 κροτίδες, 495 φωτοβολίδες και 7 βεγγαλι…