Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Λίφτινγκ 365.000 ευρώ στα δημοτικά κτήρια

Λίφτινγκ 365.000 ευρώ στα δημοτικά κτήρια

0

Κατακύρωση διαγωνισμού από την οικονομική επιτροπή –  Ανακηρύχθηκε προσωρινός ανάδοχος για τα έργα στην Λεωφόρο Στρατού

 

74.000 για την μελέτη Αστικής Προσβασιμότητας – 70.000 ευρώ μηχανογραφικό εξοπλισμό στα ΚΕΠ του δήμου

Ο δήμος ενισχύει οικονομικά 9 συλλόγους και σωματεία από 1.000 – 3.000 ευρώ

 

 

Με διαδικασίες εξπρές εγκρίθηκαν τα 10 θέματα της Οικονομικής Επιτροπής εκτός από δύο που αποσύρθηκαν (4ο και  5ο). Γενικότερα τελευταία οι συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής έχουν μετατραπεί σε τυπικές και  απολύτως διαδικαστικές καθόσον απέχει η αντιπολίτευση.

Ανακηρύχθηκε προσωρινός ανάδοχος για τα έργα στην Λεωφόρο Στρατού

Η επιτροπή ενέκρινε το  πρακτικό  του διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για το έργο Ανάπλαση και βελτίωση οδικής ασφάλειας της Λεωφόρου Στρατού. Να σημειώσουμε ότι υπήρξαν 3 ενδιαφερόμενοι. Προσωρινός ανάδοχος αναδείχθηκε η εταιρεία με έκπτωση 15,39%. Ακολουθεί ο έλεγχος των δικαιολογητικών και η ανακήρυξη οριστικού αναδόχου. Να θυμίσουμε ότι το έργο είναι προϋπολογισμό 1.700.000 ευρώ και  αφορά το πρώτο τμήμα της Λεωφόρου Στρατού από την συμβολή της με την οδό Δημοκρίτου έως τις σιδηροδρομικές γραμμές στο ύψος της εισόδου στο  Δροσερό. Το επόμενο τμήμα θα προκηρυχθεί σε επόμενη φάση.

70.000 ευρώ μηχανογραφικό εξοπλισμό στα ΚΕΠ του δήμου

Προσωρινός ανάδοχος ανακηρύχθηκε και στο διαγωνισμό για την προμήθεια μηχανογραφικού εξοπλισμού στα ΚΕΠ του δήμου. Το ύψος ανέρχεται σε 70.000 ευρώ και χρηματοδοτείται  από το πρόγραμμα για  την αναβάθμιση των ΚΕΠ.

365.000 ευρώ για συντήρηση σε δημοτικά κτήρια – Κατακύρωση διαγωνισμού

Η επιτροπή διαγωνισμού μετά από έλεγχο των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου προχώρησε σε κατακύρωση διαγωνισμού στον ανάδοχο για το έργο: «Συντήρηση, επισκευή και αντικατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού κτιρίων Δήμου Ξάνθης», προϋπολογισμού 365.000 ευρώ.

 74.000 για την μελέτη Αστικής  Προσβασιμότητας

Το «πράσινο φως» για  την έναρξη ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Παροχή  υπηρεσιών συμβούλου  για την εκπόνηση του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας  (ΣΑΠ) του Δήμου Ξάνθης”, έδωσε η οικονομική επιτροπή κατόπιν εισήγησης του αντιδημάρχου Μανώλη Φανουράκη. Το Σχέδιο Αστική Προσβασιμότητα αφορά κυρίως σε έργα – παρεμβάσεις σε οδούς (πεζοδρόμια σημάνσεις) για να διευκολυνθεί η προσβασιμότητα. Χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο. Ο διαγωνισμός αφορά την μελέτη προϋπολογισμού 74.000 ευρώ.

Ο δήμος ενισχύει οικονομικά 9 συλλόγους και σωματεία από 1.000 – 3.000 ευρώ

Τέλος η επιτροπή ενέκρινε την οικονομική επιχορήγηση συλλόγων και 9 συλλόγων και  σωματείων με διάφορα ποσά από 1.000  – 3.000 ευρώ.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βουλή: Σε ιδιώτες η διαχείριση των υδάτινων πόρων στη Θεσσαλία;

Ομαδικά πυρά εξαπέλυσε σύσσωμη η αντιπολίτευση στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ Επιμέλεια: Παύλος Μ…