Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Το final four του Φιλανθρωπικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Πολιτιστικών Συλλόγων

Το final four του Φιλανθρωπικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Πολιτιστικών Συλλόγων

0

Την Κυριακή 14 Μαΐου στο Αθλητικό Κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης»

Μετά από ακόμη μία γεμάτη μπασκετική σεζόν το φιλανθρωπικό πρωτάθλημα πολιτιστικών Συλλόγων φτάνει στο τέλος του. Ένα τέλος που όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και τώρα θα είναι εορταστικό με τους τελικούς (μικρό και μεγάλο) να έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή στο Αμοιρίδειο. Στις 16:00 στο μικρό τελικό θα παλέψουν για την 3η θέση οι Ξενιτεμένοι με τους Πρόσκοπους ενώ στις 18:30 στον μεγάλο τελικό για την πρώτη θέση οι Παλαίμαχοι θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Διομήδειας.

Μετά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στα play in Διομήδεια, Πλαστικά και Απαράδεκτοι επικράτησαν για να φτάσουμε στα play off με τη λίστα να έχει στην κορυφή τους Αιμοδότες, 2ους του Παλαίμαχους, 3ους τους Πρόσκοπους, 4ους του Ξενιτεμένους, 5ους τους Κατασκηνωτές, στην 6η θέση τα Πλαστικά, στην 7η τους Απαράδεκτους και στην 8η τον Απόλλωνα Διομήδειας.

Στην πορεία για το final four οι Ξενιτεμένοι επικράτησαν επί των Κατασκηνωτών, ενώ ο Απόλλωνας Διομήδειας επί των Αιμοδοτών. Οι Παλαίμαχοι κέρδισαν τους Απαράδεκτους και οι Πρόσκοποι τα Πλαστικά Θράκης, με τους νικητές να φτάνουν πρώτοι στις δύο νίκες.

Είναι μία ευκαιρία για το μπασκετικό κοινό κι όσους θέλουν να συνδράμουν στο φιλανθρωπικό τους έργο, να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των Συλλόγων και να ενισχύσουν με την «φωνή» τους το σημαντικό έργο προσφοράς που φέτος κλείνει τα 11 χρόνια ζωής. Μοναδικός σκοπός πέρα από τη συμμετοχή και τον ανταγωνισμό, να γεμίσει το κουτί της φιλανθρωπίας με την αγάπη του κόσμου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Επτά μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές Ταεκβοντό της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Σε διασυλλογικό πρωτάθλημα έγχρωμων ζωνών Βορείου Ελλάδος Ολοκληρώθηκε το 2ο προκριματικό …