Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ξανά διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ξάνθης ο πύραρχος Ιωάννης Αραμπατζής

Ξανά διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ξάνθης ο πύραρχος Ιωάννης Αραμπατζής

0

Για ένα χρόνο περίπου μετατέθηκε στη Δράμα και επανέρχεται, αντικαθιστώντας τον πύραρχο Ευάγγελο Λιακόπουλο

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ξάνθης ενημέρωσε ότι από 16 Φεβρουαρίου 2023 ανέλαβε εκ νέου Διοικητής ο Πύραρχος Ιωάννης Αγγ. Αραμπατζής.

Ο κ. Αραμπατζής εκτελούσε και παλαιότερα χρέη Διοικητή των Π.Υ. Ξάνθης, μέχρι ότου πριν ένα χρόνο, αναλάβει καθήκοντα στη Δράμα και τον αντικαταστήσει ο Πύραρχος Ευάγγελος Λιακόπουλος.

Ο νέος Διοικητής Π. Υ. Ξάνθης

Ο νέος Διοικητής είναι έγγαμος πατέρας δύο παιδιών και κατάγεται από την Προσοτσάνη Δράμας. Κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1996 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας το 2001 με το βαθμό του Ανθυποπυραγού. Αποφοίτησε το 2016 από την Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης και το 2022 από τη Σχολή Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας. Επίσης, είναι κάτοχος πτυχίου Τμήματος Δασοπονίας – Τ.Ε.Ι. Καβάλας Παράρτημα Δράμας, από το 1994. Υπηρέτησε ως πυροσβέστης στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών, ως Δόκιμος Ανθυποπυραγός επικεφαλής σε πεζοπόρα τμήματα της 1ης Ε.Μ.Α.Κ., ως Αξιωματικός Προϊστάμενος στα Πυροσβεστικά Κλιμάκια Αρναίας, Κάτω Νευροκοπίου, Νέου Μαρμαρά, ως Διοικητής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας και ως Διοικητής Πυρ/κών Υπηρεσιών Νομού Ξάνθης και Δράμας.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η ψυχραιμία, το «κλειδί» στις συναντήσεις με τα φίδια

Δασάρχης Ξάνθης, Π. Μουχταρίδης: «Να μην κάνουμε απότομες κινήσεις και το τρομάξουμε. Το τ…