Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στον Διοικητή της Πυροσβεστικής ο Ιρφάν Χατζηγκενέ

Στον Διοικητή της Πυροσβεστικής ο Ιρφάν Χατζηγκενέ

0

Η ανάγκη ίδρυσης πυροσβεστικού κλιμακίου στο δήμο Μύκης, στο επίκεντρο της συζήτησης

Τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ξάνθης , Πύραρχο  Ιωάννη Αραμπατζή συναντήθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Ιρφάν Χατζηγκενέ.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, διαπίστωσε ότι ο κος Αραμπατζής είναι γνώστης του θέματος και έχει κάνει σημαντικές ενέργειες προκειμένου να δημιουργηθεί και να λειτουργήσει πυροσβεστικό κλιμάκιο στον ορεινό όγκο, ώστε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες μιας μεγάλης και δύσβατης περιοχής.

Ο κ. Χατζηγκενέ ανέφερε μετά τη συνάντηση: «ο κος Αραμπατζής λειτουργεί στο πλαίσιο των υπηρεσιακών του καθηκόντων και ορθώς πράττει. Από κει και πέρα βέβαια, η ευθύνη βαρύνει το πολιτικό προσωπικό της περιοχής μας που πρέπει  να ασκήσει πιέσεις ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημα για τη δημιουργία του κλιμακίου. Δυστυχώς, όμως παρατηρώ με θλίψη ότι όσοι πρέπει  να ενδιαφερθούν, δεν κάνουν καμία κίνηση και επιτρέπουν να συνεχίζεται μία κατάσταση που θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την ασφάλεια χιλιάδων κατοίκων που ζουν και δραστηριοποιούνται στον ορεινό όγκο της ΠΕ Ξάνθης, αλλά και της ΠΕ Ροδόπης. Σε ό,τι με αφορά προσωπικά στηρίζω το αίτημα για την δημιουργία του πυροσβεστικού κλιμακίου στον ορεινό όγκο από το 2008 και παραμένω σε αυτή τη διεκδίκηση με όλες μου τις δυνάμεις».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…