Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Από την ΠΑΣΠ Ξάνθης, νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Από την ΠΑΣΠ Ξάνθης, νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

0

Με 88% εξελέγη Γραμματέας της ΚΠΕ του κόμματος ο στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη, Ανδρέας Σπυρόπουλος

 

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος εξελέγη νέος γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Συγκεκριμένα, ο κ. Σπυρόπουλος συγκέντρωσε 281 ψήφους σε σύνολο 319, ποσοστό δηλαδή 88%. Καταμετρήθηκαν 36 λευκά ψηφοδέλτια και 2 άκυρα.

Ο ίδιος μετά την εκλογή του δήλωσε: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και τα μέλη της ΚΠΕ για την εμπιστοσύνη τους και την τιμή που μου έκαναν.  Η παράταξη είναι μπροστά σε νέους αγώνες, που θα μας καταστήσουν πρωταγωνιστές των πολιτικών εξελίξεων. Με ένα νέο σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα, που θα δίνει προοπτική σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες».

Ο 36χρονος Ανδρέας Σπυρόπουλος με καταγωγή από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας έχει σπουδάσει Μηχανολόγος-Μηχανικός στην Πολυτεχνική του ΔΠΘ στη Ξάνθη και έκανε το μεταπτυχιακό του στο Μετσόβιο στους Ηλεκτρολόγους-Μηχανικούς.

Γνωρίστηκε με το Νίκο Ανδρουλάκη στην Ξάνθη, το 2004 ως γραμματέας της ΠΑΣΠ και παρότι τότε ο Ανδρουλάκης αποφοιτούσε η στενή σχέση διατηρήθηκε. Ο Σπυρόπουλος το 2007-2008 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς στο Κεντρικό Συμβούλιο της ΠΑΣΠ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Σπυρόπουλος εξελέγη πρώτος σε σταυρούς (2.258) στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, κατά το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ανασκευάζει ο Αθανασίου, κάνοντας λόγο για παρερμηνείες

Τονίζει ότι ουδέποτε αμφισβήτησε τον πατριωτισμό των συναδέλφων μου βουλευτών ανεξαρτήτως …