Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ η Σταυρούλα Μούρκα

Στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ η Σταυρούλα Μούρκα

0

Νέος πρόεδρος εξελέγη ο Ορφέας Γεωργίου. Ψήφισαν συνολικά 1.588 σύνεδροι

 

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών της ΟΝΝΕΔ ανακοίνωσε τους εκλεγμένους και τους πρώτους αναπληρωματικούς στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των 120 νέων μελών της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και των 15 εκπροσώπων της Οργάνωσης στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίες έλαβαν χώρα την Κυριακή, κατά τη διάρκεια της τρίτης ημέρας του 13ου Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ.

Συνολικά ψήφισαν 1588 σύνεδροι, ενώ μετά το πέρας της καταμέτρησης βρέθηκαν 1567 έγκυρα ψηφοδέλτια, 9 λευκά και 12 άκυρα.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα ήθελα να συγχαρώ τα νέα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και τους εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ για την εκλογή τους. Οι εργασίες του Συνεδρίου και η εκλογική διαδικασία αποδεικνύουν ότι η ΟΝΝΕΔ είναι πιο δυναμική και πιο μαζική από ποτέ. Δίνοντας βήμα σε σχεδόν 2400 συνέδρους, οι οποίοι αναδείχθηκαν από περίπου 83.000 μέλη ξεκινάμε το ταξίδι της ΟΝΝΕΔ της γενιάς μας για την Ελλάδα του 2030».

Στην κεντρική επιτροπή της ΟΝΝΕΔ εξελέγη και η πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Ξάνθης, Σταυρούλα Μούρκα, η οποία μετά την εκλογή της σημείωσε: «Ευχαριστώ όλους τους συνέδρους του 13ου Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, που με ανέδειξαν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης, σε όλους όσους με στήριξαν και πίστεψαν σε εμένα. Συντασσόμαστε όλοι στο πλευρό του προέδρου μας  Ορφέα Γεωργίου για την ΟΝΝΕΔ του 2030! Ξεκινάμε!!».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…