Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στον δήμο Μύκης ο διπλωμάτης της Πρεσβείας των ΗΠΑ Brian Breuhaus

Στον δήμο Μύκης ο διπλωμάτης της Πρεσβείας των ΗΠΑ Brian Breuhaus

0

Συζήτηση με το δήμαρχο για θέματα του δήμου, καθώς και τα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη της μειονότητας

Την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 επισκέφτηκε το Δήμο Μύκης ο διπλωματικός υπάλληλος του Πολιτικού Τμήματος της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα κ. Brian Breuhaus.

Όπως ενημερώνει ο δήμος, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα ανάμεσα στον κ. Breuhaus, τον Δήμαρχο Μύκης Ριτβάν Ντελή Χουσεΐν και τους εκπροσώπους του Δήμου.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητες του εκπροσώπου, όπως θέματα μετανάστευσης, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και θρησκευτικών ελευθεριών. Ειδικότερα, συζητήθηκαν οι ιδιαιτερότητες της περιοχής και του δήμου, ο οποίος αποτελείται αμιγώς από μειονοτικό πληθυσμό.

Επισημάνθηκε η άψογη συνεργασία με την κεντρική κυβέρνηση και η άμεση ανταπόκριση αυτής σε επείγοντα ζητήματα, ειδικότερα σε αυτά που αφορούν την πανδημία και σε τακτικά θέματα όπως αυτά της συμμετοχής και της ένταξης σε προγράμματα ανάπτυξης. Παράλληλα διατυπώθηκαν τα μειονοτικά ζητήματα που απασχολούν τα μέλη της μειονότητας.

Επίσης έγινε αναφορά σε θέματα που αφορούν την παιδιά, την ανεργία, την μετανάστευση, τον ιαματικό τουρισμό και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σιαμπάν Μπαντάκ

Στην επιστολή του προς το δήμαρχο δηλώνει την ανεξαρτητοποίησή του. Εκφράζει την ενόχλησή …