Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 2 εποχικές προσλήψεις στον δήμο Μύκης

2 εποχικές προσλήψεις στον δήμο Μύκης

0

Ο δήμος Μύκης προκήρυξε δύο θέσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@dimosmykis.gr), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Μύκης– Σμίνθη Ξάνθης – Τ.Κ. 671 50 Ξάνθη, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών υπόψη κ. Βασιλείου Μωϋσίδη (ή κ.Μαρίας Κύρου) (τηλ. επικοινωνίας: 25413 52336-337).

Οι θέσεις εργασίας είναι οι ακόλουθες:

ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων έργου (γκρέϊντερ και ελλείψει αυτού JCB) 1
ΥΕ Εργατών γενικών καθηκόντων (χειρωνακτικών εργασιών) 1


8 προσλήψεις στην Ε.Φ.Α. Ξάνθης


Έως τις 20 Μαρτίου οι αιτήσεις


Υπ. Πολιτισμού: 1.529 νέες προσλήψεις για υποψηφίους ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ μέσω ΑΣΕΠ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι διαδικασίες υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών για 1.529 νέες προσλήψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Θα επιλεγούν άτομα Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Υπουργείο Πολιτισμού: 1.529 προσλήψεις – Οι ειδικότητες

ΤΕ Λογιστικού

ΔΕ Ημερήσιοι Φύλακες Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων

ΔΕ Νυχτοφύλακες Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων

ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας Εσωτερικών Χώρων

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προθεσμία για τις αιτήσεις λήγει στις 20 Μαρτίου 2024.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://sox.culture.gov.gr ή μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης https://www.gov.gr.

Για την Ε.Φ.Α. Ξάνθης

Ειδικότητα θέσεις χρόνος απασχόλησης
ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων Μουσείων και αρχαιολογικών χώρων 6 7 μήνες
ΔΕ Νυχτοφυλάκων Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων 2 7 μήνες


ΔΥΠΑ: Έρχεται τον Απρίλιο 7μηνο πρόγραμμα με 20.000 θέσεις και μισθό 780 ευρώ


Νέο πρόγραμμα επτάμηνης απασχόλησης με 20.000 θέσεις εργασίας αναμένεται να υλοποιηθεί από τη ΔΥΠΑ.

Το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσεις εντός του Απριλίου και θα αφορά την επιδότηση του 100% του μισθού και των ασφαλιστικών εισφορών, προκειμένου οι ωφελούμενοι να αποκτήσουν την εργασιακή εμπειρία.

Το πρόγραμμα θα έχει 7μηνη διάρκεια και θα καταβάλλεται στους ωφελούμενους

μηνιαία αποζημίωση ίση με τον κατώτατο μισθό (780 ευρώ μεικτά – ποσό που αυξηθεί το επόμενο διάστημα μετά τις αυξήσεις στους μισθούς που θα δοθούν για το 2024), καθώς και αναλογία δώρων εορτών και επιδόματος αδείας.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, για το χρόνο συμμετοχής τους σε αυτό, υπάγονται στη μεικτή ασφάλιση του e-ΕΦΚΑ.

Ωφελούμενοι είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων των Κέντρων Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) της ΔΥΠΑ, απόφοιτοι οποιασδήποτε εκπαιδευτικής βαθμίδας.

Οι άνεργοι πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της ΕΕ ή είναι ομογενείς που έχουν δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας ή πολίτες τρίτων χωρών που έχουν άδεια διαμονής για εξαρτημένη εργασία τουλάχιστον για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί το πρόγραμμα.

Αναφορικά με τη διαδικασία, οι επιχειρήσεις υποβάλλουν αιτήσεις στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα της ΔΥΠΑ και προσδιορίζουν την ειδικότητα και τα απαιτούμενα προσόντα της θέσης.

Η ΔΥΠΑ επιβεβαιώνει ότι η επιχείρηση πληροί τις προϋποθέσεις και στη συνέχεια οι εργασιακοί σύμβουλοι του Οργανισμού υποδεικνύουν στην επιχείρηση υποψηφίους σύμφωνα με τα απαιτούμενα προσόντα της κενής θέσης. Τέλος, η επιχείρηση επιλέγει μεταξύ των υποψηφίων και προσλαμβάνει τον άνεργο.

Οι επιχειρήσεις εντάσσονται ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους, ως εξής:

 

  • Εργοδότες με προσωπικό έως 3 άτομα – Ανώτατος αριθμός ωφελούμενων: 1
  • Εργοδότες με προσωπικό έως 4-9 άτομα – Ανώτατος αριθμός ωφελούμενων: 2
  • Εργοδότες με προσωπικό έως 10-19 άτομα – Ανώτατος αριθμός ωφελούμενων: 3
  • Εργοδότες με προσωπικό έως 20-30 άτομα – Ανώτατος αριθμός ωφελούμενων: 5
  • Εργοδότες με προσωπικό έως 31-50 άτομα – Ανώτατος αριθμός ωφελούμενων: 8
  • Εργοδότες με προσωπικό άνω των 50 ατόμων – Ανώτατος αριθμός ωφελούμενων: Το 20% του απασχολούμενου προσωπικού ή έως 20 άτομα.

Για την πρόσληψη των 20.000 νέων απαραίτητη προϋπόθεση για την επιχείρηση είναι να μην έχει προβεί σε μείωση προσωπικού το προηγούμενο τρίμηνο, λόγω καταγγελίας σύμβασης εργασίας.

Δεν μπορούν να υποδειχθούν ως άνεργοι σε παρόχους/επιχειρήσεις άτομα που κατά το τελευταίο 24μηνο, πριν από την ημερομηνία υπόδειξής τους στην επιχείρηση:

 

– είχαν απασχοληθεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο στην ίδια επιχείρηση ή σε επιχειρήσεις που συνιστούν με την αιτούσα ενιαία επιχείρηση ή σε επιχειρήσεις που μεταβιβάστηκαν ή αλλάζουν νομική μορφή – διαλύονται και επαναλειτουργούν, στον ίδιο ή σε άλλο χώρο, με το ίδιο αντικείμενο δραστηριότητας από τους ίδιους ή άλλους εργοδότες ή εταίρους,

– είχαν απασχοληθεί στον ίδιο χώρο σε άλλο εργοδότη με όμοια δραστηριότητα (κύρια ή/και δευτερεύουσα),

– είχαν απασχοληθεί σε επιχείρηση όπου ο εταίρος ή ο εργοδότης έχει ή είχε οποιαδήποτε μετοχική ή εταιρική σχέση με την υπαχθείσα επιχείρηση και

– είχαν απασχοληθεί σε επιχείρηση συζύγου ή σε συγγενή α’ βαθμού εξ αίματος ή εξ αγχιστείας με τον εργοδότη.



4 προσλήψεις για την Δημοτική Αστυνομία Τοπείρου


1213 μόνιμες προσλήψεις στην δημοτική αστυνομία

Μέχρι και την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 και ώρα 14:00, έχουν την ευκαιρία οι υποψήφιοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην προκήρυξη 1Κ2024 του ΑΣΕΠ, που αφορά μόνιμες προσλήψεις στη δημοτική αστυνομία σε δήμους της χώρας.

Μεγάλοι «χαμένοι» την προκήρυξης οι άνω των 35 καθώς το ηλικιακό όριο που θέτει η προκήρυξη ορίζει ότι μπορούν να υποβάλουν αίτηση ΜΟΝΟ όσοι έχουν όσοι έχουν γεννηθεί από 1η Ιανουαρίου 1989 έως και την 31η Δεκεμβρίου 2004 (20 έως 35 έτη).

Επιπλέον κρίνεται απαραίτητη η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας καθώς και η πιστοποίηση γνώσης χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, και γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

Τέλος οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,63 μ. οι γυναίκες και 1,70 μ. οι άνδρες και να έχουν την ψυχική και σωματική υγεία, καθώς και τα διανοητικά προσόντα που τους επιτρέπουν την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης τους.

Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr) μέχρι και την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 και ώρα 14:00.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε απεργιακή συγκέντρωση την 1η Μάη καλεί το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης

«Η αγωνιστική στάση όλων μας θα τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο τη θυσία των πρωτοπόρων του …