Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 8 προσλήψεις φυλάκων για το Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων

8 προσλήψεις φυλάκων για το Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων

1

Προσλήψεις 1.529 ατόμων στο Υπουργείο Πολιτισμού


Το υπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 1.529 ατόμων για την κάλυψη αναγκών στους Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Συγκεκριμένα ζητούνται οι εξής ειδικότητες:

ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων

ΔΕ Νυχτοφυλάκων Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων

ΤΕ Λογιστικού

ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας εσωτερικών χώρων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://sox.culture.gov.gr ή μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης https://www.gov.gr.

Για την Ε.Φ.Α. Ξάνθης

Ειδικότητα θέσεις χρόνος απασχόλησης
ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων Μουσείων και αρχαιολογικών χώρων 6 7 μήνες
ΔΕ Νυχτοφυλάκων Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων 2 7 μήνες


4 προσλήψεις για την Δημοτική Αστυνομία Τοπείρου


Προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία: Πήρε ΦΕΚ η προκήρυξη των 1.213 θέσεων


Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την Δημοτική Αστυνομία (1Κ/2024) μέσω της οποίας θα καλυφθούν 1.213 μόνιμες θέσεις.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ, η κατανομή έχει ως εξής:

Α’ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), διακόσιες οκτώ (208) θέσεις. Κλάδων: ΠΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΕ23 ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΕ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΩΝ, ΠΕ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΩΝ/ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ), ΠΕ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ), ΠΕ ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΣΤΟΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΠΕ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΝΣΤΟΛΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ), ΠΕ ΕΙΔΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ)

Β’ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), διακόσιες δεκαοκτώ (218) θέσεις. Κλάδων: ΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΕ23 ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΩΝ, ΤΕ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΤΕ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ/ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΝΣΤΟΛΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ), ΤΕ ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΣΤΟΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΤΕ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ), ΤΕ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΝΣΤΟΛΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ)

Γ’ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), επτακόσιες ογδόντα επτά (787) θέσεις. Κλάδων: ΔΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΔΕ23 ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΔΕ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΩΝ, ΔΕ ΕΙΔΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ), ΔΕ ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΣΤΟΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΔΕ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΝΣΤΟΛΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ), ΔΕ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ), ΔΕ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Για τις προκηρυσσόμενες θέσεις της προκήρυξης ο υποψήφιος πρέπει να κατέχει έναν από τους οριζόμενους τίτλους σπουδών που αναγράφονται στο ΦΕΚ (δείτε παρακάτω).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 7 Μαρτίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 26 Μαρτίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr).

Για την Δημοτική Αστυνομία Δήμου Τοπείρου

Περιλαμβάνονται: 1 θέση ΠΕ, 1 ΤΕ και 2 ΔΕ



Θέση Γενικού Γραμματέα για τον δήμο Μύκης


Ο Δήμαρχος Μύκης έχοντας υπόψη τη διάταξη της παρ 4 άρθρο 161 του Ν. 3584/07 για την κάλυψη θέσης Γενικού Γραμματέα καλεί τους /τις ενδιαφερόμενους /νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

Α) τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου

μέρους του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17)

Β) Πτυχίο ή δίπλωμα σχολής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ ) της ημεδαπής, ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής, από χώρα -μέλος της Ε.Ε., με πράξη αναγνώρισης επαγγελματικής ισοτιμίας από το συμβούλιο ισοτιμιών του Π.Δ. 165/2000 .

Γ) 1. Να έχουν εμπειρία σε θέματα σύστασης, οργάνωσης και λειτουργίας Ο.Τ.Α. , ή άλλων Νομικών Προσώπων των ΟΤΑ, ή γενικότερης λειτουργίας των Ο.Τ.Α .

  1. Ενασχόληση σε τομείς αρμοδιότητας των ΟΤΑ .

Δ) Η ύπαρξη μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών συναφών με την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη , όπως και η γνώση ξένης γλώσσας , θα συνεκτιμηθούν.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται μέχρι σήμερα Τετάρτη 28/2/2024, στα γραφεία του Δήμου (αρμόδιος : κ. Μωϋσίδης Β. τηλ: 2541-352-336 ) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.



ΑΣΕΠ: Νέα προκήρυξη για 2.250 μόνιμες προσλήψεις σε δήμους και φορείς


Πότε η δημοσίευση


Μέσω του επικείμενου διαγωνισμού θα ενισχυθούν με 2.250 και πλέον υπαλλήλους δήμοι, περιφέρειες, υπουργεία, εποπτευόμενοι φορείς. Η νέα προκήρυξη θα αφορά αποκλειστικά υποψηφίους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ). Θα είναι μία από τις μεγαλύτερες που έχει εκδοθεί για την συγκεκριμένη βαθμίδα εκπαίδευσης.

Η νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ αναμένεται να αποσταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο εντός του Μαρτίου.

Άλλωστε, μόλις το πρωί της Δευτέρας (26/2), το ΑΣΕΠ έλαβε επισήμως από το υπουργείο Εσωτερικών αίτημα για αύξηση των θέσεων κατά 400 τουλάχιστον.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός αποτελεί την “απάντηση” της αρμόδιας Ανεξάρτητης Αρχής στους πανελλήνιους γραπτούς διαγωνισμούς στους οποίους έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο οι υποψήφιοι των κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ.



ΑΣΕΠ: Συν 400 θέσεις στην προκήρυξη των 1.850 μονίμων στους δήμους


Πότε η έκδοση – Ποιες ειδικότητες ζητούνται


Αυξάνονται κατά 400 τουλάχιστον θέσεις οι 1.850 που περιλαμβάνονται στην προκήρυξη μονίμων του ΑΣΕΠ που αφορά δήμους και ολόκληρο το Δημόσιο.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΑΣΕΠ πήρε “σήμα” από το υπουργείο Εσωτερικών, σήμερα νωρίς το πρωί, να εντάξει στην προκήρυξη και μόνιμες θέσεις από τον προγραμματισμό προσλήψεων του 2024. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αριθμός των θέσεων θα είναι τουλάχιστον 2.250, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των Υπηρεσιών. Το ΑΣΕΠ, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέμενε από το υπουργείο Εσωτερικών αύξηση των θέσεων η οποία εκδηλώθηκε ως επίσημο αίτημα σήμερα το πρωί.

Αυτός είναι ο λόγος που η προκήρυξη θα σταλεί τον Μάρτιο στο Εθνικό Τυπογραφείο, παρότι για τις προηγούμενες 1.850 μόνιμες θέσεις είχε ολοκληρωθεί η επεξεργασία.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε απεργιακή συγκέντρωση την 1η Μάη καλεί το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης

«Η αγωνιστική στάση όλων μας θα τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο τη θυσία των πρωτοπόρων του …