Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κάλεσμα στον προοδευτικό κόσμο από τον Νίκο Ανδρουλάκη

Κάλεσμα στον προοδευτικό κόσμο από τον Νίκο Ανδρουλάκη

0

Ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος για την προεδρεία του κόμματος μίλησε σε εκδήλωση στην Ξάνθη, ανάμεσα σε παλιούς και νέους φίλους

Έδωσε έμφαση στη διατήρηση της ενότητας, που άφησε παρακαταθήκη η Φώφη Γεννηματά

Σε γνώριμα μέρη βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος μίλησε σε εκδήλωση στο Elisso.

Ο κ. Ανδρουλάκης έδωσε έμφαση στη διατήρηση της ενότητας, ως πολύτιμη παρακαταθήκη που άφησε η Φώφη Γεννηματά. Μάλιστα, σε δηλώσεις του σημείωσε με νόημα ότι «δεν ήμουν εγώ που έφυγα μετά τις προηγούμενες εκλογές» και εξέφρασε την ελπίδα τη στάση που κράτησε ο ίδιος να τηρήσει το σύνολο των υποψηφίων για την προεδρεία του Κινήματος Αλλαγής.

Όπως τόνισε ο ίδιος στόχος είναι η προσπάθεια των εκλογών να είναι νικηφόρα, με προμετωπίδα ένα ολοκληρωμένο σοσιαλδημοκρατικό σχέδιο. Ο Νίκος Ανδρουλάκης απηύθυνε κάλεσμα σε όλο τον προοδευτικό κόσμο και υπογράμμισε ότι στόχος του είναι να συσπειρωθούν οι κοινωνικές δυνάμεις από την αυτοδιοίκηση, τα επιμελητήρια, τον κόσμο που έχει απογοητευτεί και τους νέους, προς την πρόοδο και τη σοσιαλδημοκρατία.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην πανδημία, την παιδεία, το περιβάλλον και τα εθνικά θέματα, εξέφρασε τη λύπη του για τη φετινή εξέλιξη στην Αρχιτεκτονική και την απουσία πρωτοετών, ενώ απέδωσε τα εύσημα στον Μητροπολίτη Ξάνθης για τη στάση του ως προς το ζήτημα της προστασίας και των εμβολιασμών εντός των κόλπων της εκκλησίας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…