Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πέντε προτάσεις έργων σχεδόν 12 εκ. ευρώ κατέθεσε για χρηματοδότηση από το «Αντώνης Τρίτσης» ο δήμος Μύκης

Πέντε προτάσεις έργων σχεδόν 12 εκ. ευρώ κατέθεσε για χρηματοδότηση από το «Αντώνης Τρίτσης» ο δήμος Μύκης

0

Έργα ύδρευσης, ψηφιακός μετασχηματισμός, Ηλεκτροκίνηση, Ανακύκλωση και Ανακαίνιση του σχολείου της Γοργόνας αναμένουν την αξιολόγηση από το ΥΠΕΣ

O Δήμαρχος Μύκης με ανακοίνωση του ενημέρωσε τους Δημότες ότι, η Δημοτική Αρχή αξιοποιώντας τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που παρέχει το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών, υπέβαλε πρόσφατα πέντε προτάσεις μεγάλων έργων, συνολικού προϋπολογισμού 11.976.869,72 ευρώ.

Τα έργα αυτά σύμφωνα με τον δήμαρχο Μύκης είναι ολοκληρωμένου χαρακτήρα, βελτιώνουν τις υποδομές ύδρευσης του Δήμου Μύκης, συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, οδηγούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών του Δήμου Μύκης, αναβαθμίζουν την ποιότητα των υποδομών εκπαίδευσης μαθητών και βοηθούν καθοριστικά στην επίλυση μεγάλων προβλημάτων που ταλαιπωρούν πολλά χρόνια την περιοχή του Δήμου Μύκης και είναι προς όφελος τόσο των κατοίκων όσο και επισκεπτών.

Οι προτάσεις έργων βρίσκονται σε φάση αξιολόγησης ενώ ο Δήμος ευελπιστεί ότι σύντομα θα εκδοθούν οι αποφάσεις ένταξης από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Οι προτάσεις του δήμου

  1. Αναβάθμιση υποδομών Ύδρευσης Δήμου Μύκης. 1ο Υποέργο: «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης και κατασκευή νέων υδατοδεξαμενών οικισμών Εχίνου και Μελιβοίων Δήμου Μύκης» και 2ο υποέργο: «Επέκταση Συστήματος Τηλεμετρίας – Έλεγχος Διαρροών Ύδρευσης στα Εσωτερικά Δίκτυα Ύδρευσης – Καταμέτρηση Δεδομένων Κατανάλωσης στον Δήμο Μύκης»(ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ –ΥΔΡΟΜΕΤΡΑ).
  2. Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Μύκης.
  3. Δράσεις Ηλεκτροκίνησης του Δήμου Μύκης.
  4. Δημιουργία πράσινων γωνιών και προμήθεια παρεμφερούς εξοπλισμού για τη βελτίωση της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων του Δήμου Μύκης.
  5. Ανακαίνιση και αναβάθμιση 2/θέσιου δημοτικού σχολείου οικ. Γοργόνας.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…