Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ SUPERLEAGUE 2: Ζητά τη συνέχιση των ομαδικών προπονήσεων μετά το όχι των λοιμοξιωλόγων

SUPERLEAGUE 2: Ζητά τη συνέχιση των ομαδικών προπονήσεων μετά το όχι των λοιμοξιωλόγων

0

Άγνωστο πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Στην επίσημη ενημέρωση για όσα συνέβησαν και φτάσαμε στο όχι των λοιμωξιολόγων για την έναρξη του πρωταθλήματος προχώρησε η διοργανώτρια αρχή των Super League 2-Football League.

Παράλληλα η Λίγκα ζήτησε την άμεση επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων, μέχρι την επανεξέταση του αιτήματος τους με νεότερο έγγραφο προς τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να διατηρούνται οι αθλητές στην απαιτούμενη σωματική και φυσική κατάσταση και να καταστεί δυνατή η χωρίς καμία καθυστέρηση έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι η Super League 2,  απέστειλε την Παρασκευή 6/11/20 το αναθεωρημένο υγειονομικό πρωτόκολλο, ταυτόσημο με αυτό της SL1 όπως της ζητήθηκε, σε όλους τους αρμόδιους φορείς και συγκεκριμένα τον Υφυπουργό Αθλητισμού, τον Γενικό Γραμματεία Αθλητισμού, τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και τον Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας .

Παράλληλα απεστάλη, την ίδια ημέρα, έγγραφο με την δέσμευση των 12 ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα αγωνιστικής περιόδου 2020-21 ότι το εν λόγω πρωτόκολλο θα τηρηθεί κατά γράμμα.

Ωστόσο, χθες ενημερωθήκαμε ότι η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων απέρριψε το αίτημά μας και θα εξεταστεί σε νεότερη σύσκεψή της. Μέχρι την επανεξέταση του αιτήματος, σε νεότερο έγγραφό μας προς τους αρμόδιους φορείς, ζητάμε την άμεση επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων προκειμένου να διατηρούνται οι αθλητές μας στην απαιτούμενη σωματική και φυσική κατάσταση και να καταστεί δυνατή η χωρίς καμία καθυστέρηση έναρξη του πρωταθλήματος.»

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξάνθη- Ιωνικός 1-0: Πρώτη νίκη με γκολ του Καπνίδη

Στην εκπνοή των καθυστερήσεων πέτυχε την πρώτη της νίκη η ξανθιώτικη ομάδα Το τελευταίο λε…