Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ένα βίντεο ταξίδι στην «Ξάνθη των Θρακών»

Ένα βίντεο ταξίδι στην «Ξάνθη των Θρακών»

0

Μέσα από τη συνεργασία του ΕΒΕ Ξάνθης με τον Αντώνη Μουσαδέ και την παραγωγή της Polygnome – Γιώργος Κράλλη σε στίχους Γιώργου Κωτούλα

Η επιτυχημένη συνεργασία του Επιμελητηρίου Ξάνθης με τον Αντώνη Μουσαδέ μέσα από την μουσική του ερμηνεία, τους στίχους του αείμνηστου Γιώργου Κωτούλα και την εκτέλεση παραγωγή της εταιρίας Polygnome – Γιώργος Κράλλη δημιουργούν νότες, χρώματα και εικόνες που σαγηνεύουν τον θεατή στην δημιουργία με τίτλο «Ξάνθη, Η πόλη των Θρακών» που μας ανοίγει νέους ορίζοντες για την βιώσιμη ανάπτυξη του εγχώριου τουριστικού προϊόντος.

Το Επιμελητήριο Ξάνθης που ανέλαβε την παραγωγή του βίντεο, αναφέρει: «για εμάς είναι σημαντικό το γεγονός ότι εν μέσω της μεγαλύτερης επιδημίας που έπληξε τον πλανήτη τα τελευταία χρόνια συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας με συγκεκριμένη στόχευση ατενίζοντας θετικά το αύριο και προβάλλοντας την αγαπημένη μας περιοχή. Θα θέλαμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές της όμορφης αυτής προσπάθειας που αποδεικνύουν την αξία των συντονισμένων ενεργειών με πολλαπλά οφέλη για όλους. Απολαύστε το και προωθήστε το, προκειμένου το μήνυμα να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται!».

Youtube: Η Ξάνθη των Θρακών

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρόταση Μπατζακίδη-Μαυρομάτη για τη μεταφορά του πιάνου της Αλτουνιάν στο «Χατζιδάκειο»

Κοινοποιήθηκε στον αντιπεριφερειάρχη και τον πρόεδρο του Πολυχώρου με επιστολή Επιστολή πρ…