Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Με το Μακάριο Λαζαρίδη τα βάζει ο δήμαρχος Τοπείρου

Με το Μακάριο Λαζαρίδη τα βάζει ο δήμαρχος Τοπείρου

0

Διαμαρτύρεται δημόσια για προσπάθεια απόσπασης υπαλλήλου από το δήμο

 Έντονη διαμαρτυρία εκφράζει δημόσια η δημοτική αρχή του δήμου Τοπείρου, καταγγέλλοντας τον βουλευτή Καβάλας Μακάριο Λαζαρίδη για προσπάθεια απόσπασης υπαλλήλου από το δήμο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, η απόσπαση θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στον ήδη υποστελεχωμένο δήμο, μιας και αφενός έχει δρομολογήσει την υλοποίηση σειράς συγχρηματοδοτούμενων έργων και αφετέρου ο εν λόγω υπάλληλος έχει ειδικότητα σημαντική για την αναπτυξιακή πορεία του δήμου.

Μάλιστα, προς επίρρωση της ενόχλησης, παρατίθεται απόσπασμα από την παρθενική ομιλία του κ. Λαζαρίδη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο όπου μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: «…Δεν είναι κράτος αυτό! Αν δεν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη δεν κάνεις τίποτα. Δεν θα γίνουμε ποτέ Ευρωπαίοι εμείς. Αυτοί, μόνο την καρέκλα τους κοιτάνε. Εμάς δεν μας κοιτάει κανείς. Κάνε με εμένα πρωθυπουργό και θα τα αλλάξω όλα σε μια μέρα…», υποστηρίζοντας ότι οι συγκεκριμένες φράσεις ακούστηκαν κατά κόρον την προεκλογική περίοδο των Βουλευτικών Εκλογών. Και συνέχισε λέγοντας «…Σήμερα ανταποκρινόμαστε σε αυτό για το οποίο παραπονιέται τόσα χρόνια, όλη η Ελλάδα! Σήμερα τους δίνουμε έναν σαφή και χειροπιαστό λόγο να πιστέψουν ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο. Ότι το κράτος δεν είναι εχθρός. Είναι σύμμαχος. Ότι δεν λειτουργεί για μερικούς, αλλά για όλους. Ότι δεν είναι σκοτεινός θάλαμος δημιουργίας συμφεροντολογικών εξαρτήσεων…».

Με βάση τα παραπάνω, ο δήμαρχος σχολιάζει, «περιμέναμε από τον συγκεκριμένο εκπρόσωπο της Πολιτείας να σταθεί αρωγός στην κάλυψη αναγκών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όχι να υποθάλπτει την εύρυθμη λειτουργία «μικρών», ακριτικών και υποστελεχομένων Δήμων!».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…