Αρχική Χωρίς κατηγορία Ενδιαφέρον από τον Γ.Γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης για το παιδί με αυτισμό στα Πηγάδια

Ενδιαφέρον από τον Γ.Γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης για το παιδί με αυτισμό στα Πηγάδια

0

Συνάντηση στο χωριό με την παρουσία του δημάρχου: Δημόσια συγγνώμη για τη δυσφήμιση του οικισμού από τον πατέρα

Αποκλιμακώθηκε η ένταση που δημιουργήθηκε με την ανάρτηση του πατέρα για εκδίωξη οικογένειας από μονοκατοικία στα Πηγάδια επειδή έχει παιδί με αυτισμό.

Ο ίδιος ο πατέρας σε νέα ανάρτησή του ενημέρωσε για τη συνάντηση που έγινε στον οικισμό παρουσία του δημάρχου και το ενδιαφέρον του Γ.Γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης να επισκεφθεί σήμερα την Ξάνθη. Μάλιστα, ζήτησε συγγνώμη για τη δυσφήμηση του οικισμού, τονίζοντας ότι δεν είχε καμία τέτοια πρόθεση.

Η ανάρτηση ανέφερε: “Με όλη αυτή την προσπάθεια που έγινε τα νέα είναι ευχάριστα. Έπειτα από την  μαζική συνάντηση που είχα με πολλούς κατοίκους του χωριού παρουσία του Δημάρχου, με διαβεβαίωσαν όλοι τους ότι έχουν αγκαλιάσει και αγαπήσει τον γιό μου από τις πρώτες μέρες που πήγαμε στο χωριό και δεν έχουν καμία πρόθεση να φύγουμε από το χωριό. Έπειτα από αυτή την έκβαση του θέματος θέλω να ευχαριστήσω θερμά το χωριό Πηγάδια Ξάνθης και τους κατοίκους του και να τους ζητήσω δημοσίως συγνώμη για την δυσφήμηση που υπέστη το όνομα του χωριού από την ανάρτησή μου, η οποία δεν είχε καμία πρόθεση να δυσφημήσει το χωριό που μένω εδώ και χρόνια.

Υπάρχει ενδιαφέρον από τον κο Γεώργιο Σταμάτη, Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, να ανέβει στην Ξάνθη την Τρίτη, 9/6/2020, ώστε ο ίδιος να μεριμνήσει για το καλό του παιδιού και να άρει τις οποιεσδήποτε αντιδράσεις που υπάρχουν.

Ευχαριστώ θερμά και όλους εσάς που μας συμπαρασταθήκατε στις δύσκολες αυτές στιγμές!”.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Χωρίς κατηγορία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σύγχυση από το νομοσχέδιο «λάστιχο» στην εκτός σχεδίου δόμηση

Νέα δεδομένα από τις αλλεπάλληλες αποφάσεις του ΣτΕ στο νόμο που τέθηκε σε διαβούλευση – Δ…