Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Παραίτηση Φανουράκη ζητά η αντιπολίτευση

Παραίτηση Φανουράκη ζητά η αντιπολίτευση

0

Ο αντιδήμαρχος βρέθηκε στο Δροσερό μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των διαγνωστικών τεστ και μοιράστηκε τη χαρά του με κατοίκους του οικισμού

Την παραίτηση του Μανώλη Φανουράκη ζητά η αντιπολίτευση εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για τον εορτασμό με κατοίκους του Δροσερού, χωρίς λήψη μέτρων αυτοπροστασίας, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των διαγνωστικών τεστ. Με πρωτοβουλία Λύρατζη, οι παρατάξεις Μελισσόπουλου, Παπαχρόνη, και Χατζηθεοδώρου συνυπογράφουν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν: «ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης κ. Φανουράκης Μανώλης με την ανεύθυνη και προκλητική συμπεριφορά  του  να συμμετέχει ένθερμα σε τεράστιο πανηγύρι εκατοντάδων συμπολιτών μας και να πετά μπροστά τους την προστατευτική του μάσκα εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών, τη στιγμή που απαγορεύονται οι μαζικές συναθροίσεις, πυροδότησε το λαϊκό αίσθημα ευτελίζοντας το μεγάλο αγώνα που δίνει με υπομονή και συνέπεια όλος ο λαός της Ξάνθης.

Επιπλέον, η πράξη του αυτή επέφερε τριγμούς στην τοπική μας κοινωνία θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, αλλά και την αρμονική σχέση των αρμόδιων θεσμικών οργάνων με τους πολίτες, προκαλώντας τους ακόμα και σκέψεις ανυπακοής προς τους νόμους της πολιτείας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους ζητούμε επίσημα την παραίτηση του κ. Φανουράκη Μανώλη από τη θέση  του Αντιδημάρχου Ξάνθης, διαφορετικά την πλήρη ευθύνη για τη αποκατάσταση του κύρους του Δήμου Ξάνθης θα πρέπει να αναλάβει εξ ολοκλήρου ο κ. Δήμαρχος ο οποίος και επιλέγει τους Αντιδημάρχους του».

Στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά με ξεχωριστή ανακοίνωση η παράταξη Δημαρχόπουλου επιρρίπτει ευθύνες στον αντιδήμαρχο, και σημειώνει μεταξύ άλλων, «ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ο «πρώτος τη τάξει» αντιδήμαρχος Ξάνθης να επικροτεί με την παρουσία και την συμπεριφορά του εν μέσω πανδημίας συναθροίσεις και συγκεντρώσεις πολιτών και να πετά τη μάσκα του προτρέποντας τους πολίτες να μην τηρήσουν τα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ δημοτικούς άρχοντες που με τις πράξεις τους αποτελούν το «κακό παράδειγμα» για τους συμπολίτες μας και καταστρέφουν ότι με κόπους και θυσίες έχουμε όλοι μαζί καταφέρει ενάντια στην εξάπλωση του COVID-19. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να κρίνουν την τύχη της πόλης μας άνθρωποι επικίνδυνοι για εμάς και τις οικογένειες μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…