Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Δομή στήριξης Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στο Δήμο Τοπείρου

Δομή στήριξης Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στο Δήμο Τοπείρου

0

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Interreg Ελλάδος – Βουλγαρίας

Δημιουργήθηκε για παλαιούς και νέους επιχειρηματίες

Ημερίδα – παρουσίαση της υπό ίδρυσης και λειτουργίας της Δομής Στήριξης Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στους Τοξότες, στο ξενοδοχείο «Φιλοξένια».

Πριν την παρουσίαση του προγράμματος, χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την σημαντική συμμετοχή, ενώ κάλεσε τους νέους ν’ αξιοποιήσουν το πρόγραμμα για τη δημιουργία νέων κοινωνικού περιεχομένου επιχειρήσεων.

Άποψη από τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση

Ανέφερε επίσης ότι η νέα τετραετία, η δεύτερη, θ’ αποτελέσει ορόσημο για τους δημότες με την εκτέλεση μιας σειράς σημαντικών έργων.

Επεσήμανε ακόμη την έλλειψη Μηχανικών στο δήμο και ενημέρωσε πως ζήτησε να προσληφθούν 3 νέοι Μηχανικοί.

Ακόμη έκανε αναφορά για την Τουριστική αξιοποίηση των δυνατοτήτων του δήμου, όπως Στενά Νέστου, Φωνή της Αμερικής και άλλες περιοχές.

Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία του για συνεργασία με τον δήμο Ξάνθης, τονίζοντας πως μόνο με τη συνεργασία θα πάνε τα πράγματα στους δήμους μπροστά.

Σύντομους χαιρετισμούς για επιτυχία της Ημερίδας απηύθυναν ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης και ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης, Στ. Μωραΐτης.

Στην Ημερίδα ήταν παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι, ο επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης Κώστας Δαλάτσης, η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξάνθης Μαίρη Τσιακίρογλου, η πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ελένη Πολυχρονιάδου, ο πρόεδρος των Εφέδρων Αξιωματικών Γιάννης Σπυριδόπουλος και κάτοικοι του δήμου.

Τα στελέχη της νέας Δομής

Στη συνέχεια· ξεκίνησε η παρουσίαση του Προγράμματος από τον Μηχανικό Γ. Σιαμίδη και την διαχειρίστρια της Δομής, Δώρα Αυγουλίδου, η οποία παρουσίασε και τα στελέχη της Δομής, Κωνσταντίνα Μουμτζή, Γιοβανόπουλο Ορέστη, Φίλιππο Ανεστίδη και Μαρία Καραμόσχου.

Στο τέλος της παρουσίασης έγιναν διευκρινιστικές ερωτήσεις από τους ενδιαφερόμενους οι οποίες και απαντήθηκαν.

Σημειώνουμε πως τόσο η Δομή Στήριξης Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας όσο και το όλο πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το INTERREG Ελλάδα- Βουλγαρία στο πλαίσιο του έργου ACCESS FOR ALL.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΦΠΑ: Ανοίγει ο δρόμος για μειωμένους συντελεστές σε αγαθά, υπηρεσίες

Μετά την απόφαση των υπουργών Οικονομικών της Ε.Ε. Τη δυνατότητα από το 2025 η Ελλάδα να ε…