Αρχική Χωρίς κατηγορία Χέρι – χέρι με τους Ευρωσκεπτικιστές ο Καρατζαφέρης

Χέρι – χέρι με τους Ευρωσκεπτικιστές ο Καρατζαφέρης

0

Π. Βασιλειάδου από την Σταυρούπολη, υποψήφια ευρωβουλευτής. Σε συνέντευξη Τύπου στην Ξάνθη ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.  προέβλεψε πιθανό θερμό επεισόδιο με επίκεντρο τη Θράκη

 

Για την Συμφωνία των Πρεσπών: «Ιδιοκτήτης των Σκοπίων είναι ο Σόρος» – Το  νοσοκομείο και οι… Μακεδόνες ασθενείς!

 

Την Ξάνθη επισκέφτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Απριλίου ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης στο πλαίσιο περιοδείας – αστραπής που πραγματοποίησε στην ΑΜ- Θ., ξεκινώντας από το πρωί στην Καβάλα και καταλήγοντας στην Αλεξανδρούπολη το  απόγευμα της ίδια μέρας. Ο κ. Καρατζαφέρης συνοδευόταν από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του από την Καβάλα Παράσχο Αγανικόλα και από την Ξάνθη Παρθένα Βασιλειάδου και στελέχη του κόμματος και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραΐτη ενώ στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο Καρατζαφέρης προέβλεψε πιθανό θερμό επεισόδιο με επίκεντρο τη Θράκη

Στα όρια του πολιτικού ατοπήματος κινήθηκε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης ξεκινώντας την ομιλία του στην συνέντευξη με την εκτίμησή του ότι μπορεί και να μην γίνουν εθνικές εκλογές τον Οκτώβριο κάτι που προβλέπεται από το Σύνταγμα σε περίπτωση που υπάρξει θερμό επεισόδιο στην περιοχή μας! Στην συνέχεια είπε ο ΛΑ.Ο.Σ. κατέρχεται στις ευρωεκλογές με την ομάδα των ευρωσκεπτικιστών επισημαίνοντας πως ο ίδιος ότι υπήρξε ο γενάρχης του Ευρωσκεπτικισμού μαζί με τον Φάρατζ. Τόνισε πως το διακύβευμα των ευρωεκλογών είναι πολύ σημαντικό καθώς οι πολίτες θα κληθούν να απαντήσουν πως θέλουν να ζήσουν και σε ποια Ευρώπη θέλουν να ζήσουν. Αποκάλεσε όλα τα κόμματα πλην του ΛΑ.Ο.Σ. «θεραπαινίδες του Μερκελισμού» και ότι αυτό το σύστημα πρέπει να καταρρεύσει καθώς είναι μια σπείρα που κυβερνάει την Ευρώπη και πως οι αποφάσεις παίρνονται από έναν αλκοολικό και κανείς δεν μιλά! Σημείωσε επίσης ότι ο Βέμπερ που τόσο περί πολλού έχει η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι χειρότερος  και πως η μόνη ελπίδα είναι οι ευρωσκεπτικιστές που συνεχώς έχουν άνοδο σ΄ όλες τις χώρες. Σ’ ότι αφορά τη δική του θητεία στο ευρωκοινοβούλιο υπενθύμισε μια σειρά από τροπολογίες που είχε καταθέσει όπως το να μη γίνει δεκτή η Τουρκία στην Ε.Ε. αν δεν αποσυρθεί ο Αττίλας από την Κύπρο που όπως είπε δεν ψήφισαν τα ελληνικά κόμματα.

“Ιδιοκτήτης των Σκοπίων είναι ο Σόρρος» – Το  νοσοκομείο και οι… Μακεδόνες ασθενείς!

Στην συνέχεια ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στην συμφωνία των Πρεσπών παραθέτοντας μάλιστα μια σειρά από πληροφορίες …μυστικών υπηρεσιών! Ειδικότερα σημείωσε πως η Συμφωνία  μπορεί να ακυρωθεί αν κριθεί ότι είναι  «Λεόντειος» όπως είναι αυτή δεδομένου ότι παραχωρεί τα πάντα στην πλευρά των Σκοπίων χωρίς να παίρνει τίποτε. Τόνισε δε ότι ο Τσίπρας παρέδωσε εθνικότητα και γλώσσα και ιστορία γιατί πιέστηκε από τους Αμερικανούς προκειμένου να μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και να αποκλείσουν την διείσδυση της Ρωσίας. Έδωσε την πληροφορία ότι το επόμενο βήμα του κ. Σόρος είναι να κτίσει ένα νοσοκομείο στα σύνορα με την Ελλάδα όπου θα νοσηλεύονται δωρεάν όσοι δηλώνουν «Μακεδόνες». Σε διευκρινιστική ερώτησή μας από πού αντλεί αυτή την πληροφορία μας παρέπεμψε στην ΕΥΠ! Επίσης ανέφερε πως η Συμφωνία των Πρεσπών προβλέπει και κάτι που πέρασε στα ψιλά …όπως την δυνατότητα των Σκοπιανών αλιέων να ψαρεύουν νόμιμα στο Αιγαίο.

 

Ποιος κάνει κουμάντο στην Θράκη;

Τέλος επειδή έκανε αίσθηση η βεβαιότητα με την οποία μίλησε για θερμό επεισόδιο με επίκεντρο την Θράκη και ρωτήθηκε σχετικά επανήλθε λέγοντας πως είναι κάτι που το απεύχεται και ότι ο Τσίπρας με τον Ερντογάν είναι καρντάσια ωστόσο αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός επεισοδίου. Αναρωτήθηκε δε με νόημα ποιος έχει περισσότερη παρέμβαση στην Θράκη το Υπουργείο Εσωτερικών ή το Τουρκικό Προξενείο για να τονίσει πως η Τουρκία θεωρεί την Θράκη προέκτασή της.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Χωρίς κατηγορία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σύγχυση από το νομοσχέδιο «λάστιχο» στην εκτός σχεδίου δόμηση

Νέα δεδομένα από τις αλλεπάλληλες αποφάσεις του ΣτΕ στο νόμο που τέθηκε σε διαβούλευση – Δ…