Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με προβλήματα η προετοιμασία για το σημερινό αγώνα κυπέλλου με την Κέρκυρα

Με προβλήματα η προετοιμασία για το σημερινό αγώνα κυπέλλου με την Κέρκυρα

0

Τρεις τραυματισμοί και μία τιμωρία προβληματίζουν τον Ράσταβατς

Με τρία προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της Ξάνθης για την σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Κέρκυρα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου.

Ο Μίλαν Ράσταβατς είχε να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Καντά, Σαρπόνγκ και Ντε Λούκας. Οι δύο πρώτοι ακολούθησαν ατομικό, ενώ ο τρίτος θα υποβληθεί σε μαγνητική, ώστε να φανεί η σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο. Στο πρόγραμμα της ημέρας, αποκατάσταση ακολούθησαν όσοι παίκτες αγωνίστηκαν τη Δευτέρα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι υπόλοιποι, μετά την προθέρμανση, συμμετείχαν στις ασκήσεις τακτικής του Σέρβου τεχνικού. Δεν υπολογίζεται επίσης ο τιμωρημένος Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς που αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαιτητής του αγώνα στην Κέρκυρα ορίστηκε να είναι ο Αλέξανδρος Τσαμούρης (ΕΠΣ Πειραιά) με α’ βοηθό τον Δημήτρη Σαμοΐλη (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό τον Χρήστο Μπαλτά (ΕΠΣ Αχαΐας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Σπυρίδων Ζαμπαλάς (ΕΠΣ Ηπείρου). Στο άλλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής που έγινε σήμερα για τον 7ο Όμιλο, ο ΟΦΗ κέρδισε με 3-0 τη Νίκη Βόλου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έφτασε στην Αθήνα το τρόπαιο του Europa Conference League!

Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να το δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν δίπλα του̷…