Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Διομήδεια

Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Διομήδεια

0

Δεν απάντησε στο «Βοήθεια στο Σπίτι» και ειδοποιήθηκε ο αδελφός του

Κλήθηκαν Πυροσβεστική και Αστυνομία – Βρέθηκαν ίχνη φωτιάς αλλά δεν ήταν απανθρακωμένος – Διενεργείται προανάκριση και ιατροδικαστική εξέταση

 

Μπροστά σ’ ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής 10 Μαΐου, οι άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας Ξάνθης, όταν μετά από ειδοποίηση που είχαν, εισήλθαν σε σπίτι στην Διομήδεια και βρέθηκαν μπροστά σε σωρό άνδρα ηλικίας 65 – 70 ετών ενώ στο σπίτι υπήρξαν ίχνη φωτιάς.

Δεν απάντησε στο «Βοήθεια στο Σπίτι» – Ειδοποιήθηκαν  τον αδελφό του – Ίχνη φωτιάς στο στρώμα

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο άνδρας διέμενε μόνος του και ήταν κατάκοιτος. Κάθε Παρασκευή τον επισκέπτονταν κλιμάκιο του «Βοήθεια στο Σπίτι». Όμως αυτή την φορά δεν απάντησε και αμέσως ενημέρωσαν τον αδελφό του, ο οποίος και ειδοποίησε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Στο σπίτι υπήρχαν ίχνη φωτιάς στο στρώμα του κρεβατιού, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι η φωτιά ξεκίνησε από λάμπα αλλά ο ίδιος δεν ήταν απανθρακωμένος. Από την Πυροσβεστική διενεργείται προανάκριση για να εξακριβωθούν οι συνθήκες του θανάτου του, ενώ διατάχθηκε ιατροδικαστική εξέταση για την εξακρίβωση των αιτιών που προκάλεσαν τον θάνατό του και του ακριβή χρόνου που αυτός επήλθε καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι προκλήθηκε δύο μέρες πριν, ίσως από τις αναθυμιάσεις.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έξι ανήλικοι έκλεψαν μοτοσικλέτα στην Ξάνθη

Προκάλεσαν φθορές στο δίκυκλο. Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Συνελήφθησαν τι…