Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ψάχνοντας τον… Γκοτζίλα στα βουνά της Ξάνθης

Ψάχνοντας τον… Γκοτζίλα στα βουνά της Ξάνθης

1

Για την Κυριακή 19 Μαΐου προγραμματίζεται η δρομική διοργάνωση Godzilla Xanthi Trail στην Ξάνθη. Στην τρίτη χρονιά της περιλαμβάνει τις διαδρομές των 30, 14 και 7 χιλιομέτρων με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την τοποθεσία Θηλιά της Ξάνθης.

Όλες οι διαδρομές ακολουθούν κυκλική πορεία, μέσα από δασικούς δρόμους και μονοπάτια με υψομετρική διαφορά 1.850 μέτρων (30 χιλιόμετρα), 600 μέτρα (14 χιλιόμετρα) και 200 μέτρα (7 χιλιόμετρα).

Οι εγγραφές είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.godzillaxanthitrail.gv και δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς άνω των 18 ετών (30 και 14 χιλιόμετρα) και 12 ετών (7 χιλιόμετρα). Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα των 30 χιλιομέτρων είναι 20 ευρώ (βασικό πακέτο) και 30 ευρώ (πλήρες πακέτο), για τον αγώνα των 14 χιλιομέτρων 15 ευρώ (βασικό πακέτο) και 20 ευρώ (πλήρες πακέτο) και για τον αγώνα 7 χιλιομέτρων 15 ευρώ. Μία ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο 18 Μαΐου, θα υπάρξει παιδικός αγώνας Godzilla 1.000 μέτρων για μαθητές δημοτικών σχολείων. Εδώ η διαδρομή είναι χωμάτινη και κινείται περιμετρικά του λιβαδιού στην περιοχή Θηλιά. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

K-16 ΕΠΣ Ξάνθης: Σήμερα ο μεγάλος ημιτελικός με την ΕΠΣ Μακεδονίας

Στο γήπεδο της ΕΠΣ Καβάλας Μεγάλη μέρα η σημερινή Παρασκευή για την Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης πο…