Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Απασχόληση Έρχεται προκήρυξη με μόνιμες θέσεις στην ΔΕΥΑ Αβδήρων

Έρχεται προκήρυξη με μόνιμες θέσεις στην ΔΕΥΑ Αβδήρων

0
deya avdiron

ΑΣΕΠ: Σε 875 μόνιμες προσλήψεις προσωπικού σε ανταποδοτικές υπηρεσίες θα προχωρήσουν οι δήμοι το επόμενο διάστημα, με νέα προκήρυξη

 

 

Όπως είχε προαναγγείλει ο υπουργός Εσωτερικών πριν από λίγο διάστημα το επόμενο διάστημα η συμπληρωματική προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τις μόνιμες προσλήψεις στους δήμους θα εκδοθεί προς το τέλος του καλοκαιριού.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για 757 θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, στους τομείς της καθαριότητας και σε Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης – Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ). Ακόμη όπως είχαμε αποκαλύψει προβλέπονται 118 θέσεις επιστημονικού και εξειδικευμένου προσωπικού σε ορεινούς και μικρούς νησιωτικούς δήμους, οι οποίοι έχουν μεγάλες ανάγκες.

Στους δήμους που θα προλάβουν μόνιμο προσωπικό συγκαταλέγεται και ο δήμος Αβδήρων με προσλήψεις στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.) ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ.

 

koinofelis ergasia katartisi 

165 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας στους Δήμους Αβδήρων, Μύκης, Τοπείρου

 

Το αργότερο μέχρι τις 31 Ιουλίου θα προκηρυχθεί το πρόγραμμα από τον ΟΑΕΔ

 

Αναλυτικά οι θέσεις και οι ειδικότητες στο site της εφημερίδας: www.empros.gr

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαδικασίες για την νέου μεγάλου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, για την πρόσληψη ανέργων σε ΟΤΑ της χώρας.

Το νέο πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί από το υπουργείο Εργασίας, θα υλοποιηθεί σε 276 Δήμους και 13 Περιφέρειες της χώρας. Θα προσληφθούν συνολικά 30.436 άνεργοι με 8μηνες συμβάσεις εργασίας.

Εξ αυτών 5.000 άτομα θα τοποθετηθούν στις Περιφέρειες και 24.986 θα τοποθετηθούν σε 276 Δήμους και 450 σε Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας.

Η σχετική πρόκληση για την έναρξη του προγράμματος αναμένεται να δημοσιοποιηθεί στις 26 – 27 Ιουλίου 2018 από τον ΟΑΕΔ. Ωστόσο υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να μετατεθεί η ανακοίνωση της, για λίγες μέρες, σε κάθε περίπτωση όμως θα δημοσιευτεί μέχρι τις 31 Ιουλίου 2018.

Αναλυτικά οι θέσεις και οι ειδικότητες στο site της εφημερίδας: www.empros.gr

Υπενθυμίζουμε πως το «Ε – Εργασία» παρουσίασε σε δύο προηγούμενα φύλλα κατ’ αποκλειστικότητα αναλυτικά τις θέσεις στους δήμους Αβδήρων , Τοπείρου, Μύκης . Πρόκειται συνολικά για 165 θέσεις και κατανέμονται ως εξής: 75 θέσεις στο Δήμο Αβδήρων, 60 θέσεις στον Δήμος Μύκης και 30 θέσεις στον Δήμο Τοπείρου Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις ειδικότητες στο site της εφημερίδας: www.empros.gr

nosokomeio

Έρχονται 1.200 προσλήψεις σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας

 

Η Προκήρυξη αναμένεται να αναρτηθεί μέσα στον Σεπτέμβριο

 

 

Ο Α. Ξανθός και ο Π. Πολάκης ανακοίνωσαν στους εκπροσώπους της ΠΟΕΔΗΝ, των νοσοκομειακών γιατρών και πρωτοβάθμιων σωματείων ότι μέσα στον Ιούλιο θα εκδοθεί Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου που προβλέπει την πρόσληψη 1.200 μόνιμων εργαζόμενων σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας (ΚΥ) όλης της χώρας σε θέσεις και ειδικότητες που καλύπτει σήμερα το λοιπό επικουρικό προσωπικό.

Η προκήρυξη αναμένεται να αναρτηθεί μέσα στο Σεπτέμβριο και έχει προβλεφθεί επαρκής χρόνος για την ολοκλήρωση των προσλήψεων, ώστε να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος έως τότε.

Με αυτόν τον τρόπο το επικουρικό προσωπικό που υπηρετεί σήμερα θα παραμείνει στη θέση του μέχρι την πρόσληψη του μόνιμου προσωπικού. Μέσω αυτή της ρύθμισης το υπουργείο Υγείας, αφενός αναγνωρίζει την σημαντική προσφορά του επικουρικού προσωπικού στα νοσοκομεία και τα ΚΥ και αφετέρου καλύπτει με μόνιμο προσωπικό, πλέον, τις ανάγκες που εξυπηρετούσαν έως σήμερα οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι, δίνοντας τους παράλληλα τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μια μόνιμη θέση εργασίας στο ΕΣΥ.

 

plastika ergostasio

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

 

Ζητούνται μηχανικοί στα Πλαστικά Θράκης

Ο Όμιλος Πλαστικά Θράκης είναι ένας ελληνικός πολυεθνικός Όμιλος, ο οποίος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση προϊόντων πολυπροπυλενίου και πολυαιθυλενίου, διαθέτοντας παραγωγικές εγκαταστάσεις σε 6 χώρες (Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ιρλανδία και ΗΠΑ), εταιρείες διανομής και εμπορίας σε 5 χώρες (Νορβηγία, Σουηδία, Σερβία, Αυστραλία, Κίνα) και δίκτυο πωλήσεων που εκτείνεται σε περισσότερες από 80 χώρες.

Ο Όμιλος στο πλαίσιο της οργανικής του ανάπτυξης, επιθυμεί να προσλάβει Μηχανικούς, που επιθυμούν να εξελιχθούν, για τη στελέχωση των υφιστάμενων αλλά και μελλοντικών επενδύσεων, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Ξάνθη.

 

Απαιτούμενα Προσόντα:

Πτυχίο Μηχανικού ΑΕΙ

Άριστη Γνώση Αγγλικής γλώσσας

Πολύ καλή Γνώση Η/Υ, εφαρμογής MS Office

Ικανότητα επίλυσης προβλημάτων

Ικανότητα επικοινωνίας και ομαδικής εργασίας

Υπευθυνότητα και οργάνωση

Έμφαση στη λεπτομέρεια και στην επίτευξη στόχων

Εκπληρωμένες Στρατιωτικές υποχρεώσεις (αφορά άνδρες υποψηφίους)

Επιπλέον επιθυμητά προσόντα

 

Γνώση Γερμανικής γλώσσας

Ο Όμιλος προσφέρει

ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών

εξαιρετικές συνθήκες εργασίας και ευκαιρίες για εκπαίδευση και ανάπτυξη σε ένα δυναμικά εξελισσόμενο περιβάλλον.

 

 dpth web

2 θέσεις Δ.Ε.Π. στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Καταληκτική Ημερομηνία: Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών

Mία θέση μέλους Δ.Ε.Π. στη βαθμίδα του Αναπληρωτή ή Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: “Ασφάλεια Υπολογιστών”

 

Τμήμα Οικονομικών Επιστημών

Mία θέση μέλους Δ.Ε.Π. στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: “Εφαρμοσμένη Οικονομετρία”.

 

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Απασχόληση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με τηλεδιάσκεψη τα Πεπραγμένα Μέτιου σε ειδική συνεδρίαση

Θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας Σύμφωνα με τις διατάξεις αντιμετώπισης των αρν…