Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Xanthi Street Food Festival 2018

Xanthi Street Food Festival 2018

0

Στις 5 και 6 Μαΐου η Ξάνθη γεμίζει γεύσεις, μουσικές και μυρωδιές

Η δημιουργική ομάδα του SoulFood Thessaloniki (Upnloud & Black Radio Berlin) παρουσιάζει για πρώτη φορά στη πόλη της Ξάνθης το Xanthi Street Food Festival 2018!

Το Σάββατο 5 & την Κυριακή 6 Μαΐου, η Πλατεία Πεσόντων Ηρώων μετατρέπεται σ’ ένα τεράστιο γευστικό πάρκο με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο, μουσικές και αρκετά workshops.

Aπό τις 11 το πρωί μέχρι και τις 12 το βράδυ, η Ξάνθη γεύεται και διασκεδάζει με το Xanthi Street Food Festival 2018!

Τι είναι το Xanthi Street Food Festival;

Η ιδέα της δημιουργίας του Xanthi Street Food Festival γεννήθηκε μέσα από τα ταξίδια των διοργανωτών, την αγάπη τους για το φαγητό και φυσικά την ιστορία της Ξάνθης. Έχοντας ζήσει ο καθένας σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν, να γευτούν και να δουλέψουν σε αντίστοιχα Street Food Festivals. «Μέσα στο μυαλό μας η γαστρονομική αναζήτηση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με κάθε μας ταξίδι. Παράξενες γεύσεις, παλιές και νέες συνταγές, άγνωστοι συνδυασμοί και υλικά. Η ιστορία της Ξάνθης μας ελκύει και μας δείχνει τη σωστή κατεύθυνση. Μια πόλη “σταυροδρόμι των λαών και των γεύσεων”. Μπαχάρια, αρώματα, πρώτες ύλες και συνταγές απ’ όλο τον κόσμο. Από τις Ινδίες μέχρι την Αμερική, από τα Ευρωπαϊκά γλυκά μέχρι τα σούσι της Ασίας. Δημιουργούμε μια διήμερη γιορτή, ανοιχτή σε όλους!», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Λιτανεία, τα μποτίνια, οι χορηγοί του πανηγυριού, η πρώτη εμφάνιση του Αγροτικού Κόμματος

Μνήμες και γεγονότα που σημάδεψαν τους ανθρώπους που τα έζησαν, όπως τα θυμάται ο Νίκος Τσ…