Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Plan B (;) για την δημοπράτηση του κάμπινγκ Μυρωδάτου

Plan B (;) για την δημοπράτηση του κάμπινγκ Μυρωδάτου

0
campig myrodatou

Απορρίφθηκε η προσφυγή του 2ου επιλαχόντα  – «Τζίφος» ο διαγωνισμός

 

Ενδέχεται να γίνει νέος μέσω ΔΙΑΠΕΧΩ. Την κατάργηση του νομικού τμήματος ζητά ο Κ. Αντωνιάδης, υποστηρίζοντας ότι δεν προφύλαξε τον δήμο

 

Εξελίξεις στην υπόθεση κάμπινγκ Μυρωδάτου και στις αλλεπάλληλες προσπάθειες του δήμου Αβδήρων να βρει επενδυτή μέσω διεθνούς διαγωνισμού. Η αρμόδια ελεγκτική αρχή απέρριψε την προσφυγή του 2ου επιλαχόντα  και έτσι τώρα ο διαγωνισμός βρίσκεται στον αέρα.

 

Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμος Αβδήρων προτίθεται ν’ ακολουθήσει άλλη οδό προκειμένου να υπερπηδήσει το κώλυμα που αφορά την μη κατάτμηση του οικοπέδου των 33 στρεμμάτων του κάμπινγκ που εντάσσεται σε μια συνολική δημοτική έκταση 4.500 στρεμμάτων. Η άλλη οδός είναι να …δωρίσει  αυτό τα κομμάτι του κάμπινγκ στην ΔΕΑΠΕΧΩ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ  ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ ΑΕ) κάνοντας ουσιαστικά κατάτμηση ώστε να γίνει εκ νέου διαγωνισμός χωρίς αυτό το πρόβλημα. Ωστόσο αυτό είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο.

Την κατάργηση του νομικού τμήματος ζητά ο Αντωνιάδης

Αυτό όμως που έχει ωριμάσει και έφτασε ως θέμα στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου είναι κατά πόσο αναγκαία είναι η ύπαρξη νομικής υπηρεσία στον δήμο Αβδήρων σε σημείο μάλιστα ώστε να ζητείται η κατάργηση της με εισήγηση του επικεφαλής της Δημοκρίτειας κίνησης κ. Κώστα Αντωνιάδη.  Το επιχείρημα του κ. Αντωνιάδη έγκειται στον ισχυρισμό ότι κοστίζει στον δήμο 45.000 – 50.000 ετησίως και ότι δεν προσφέρονται ανάλογες υπηρεσίες αφού οι δύο δικηγόροι δεν τηρούν το ωράριο και επιπλέον δεν έχουν προφυλάξει τον δήμο από τις …κακοτοπιές με αποκορύφωμα να εγκρίνουν ένα διεθνή διαγωνισμό χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει η νομιμότητα του οικοπέδου.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…