Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Στο «στόχαστρο» της Ξάνθης ο Τότο Ταμούζ

Στο «στόχαστρο» της Ξάνθης ο Τότο Ταμούζ

0
toto-tamuz

Τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Πετρολούλ ο Λουτσέσκου

Ελεύθερος από τον περασμένο Ιανουάριο είναι ο 28χρονος επιθετικός

Κοντά σε συμφωνία με επιθετικό βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες η Ξάνθη, η οποία θέλει να αντικαταστήσει το κενό που άφησε ο Παντελής Καπετάνος.

Οι ιθύνοντες της ομάδας βρίσκονται σε συζητήσεις με τον «εκλεκτό» και σύντομα αναμένονται οι ανακοινώσεις.

Εν τω μεταξύ σε χθεσινό δημοσίευμα η «gazzetta.gr» ανέφερε ότι ο επιθετικός με τον οποίο βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή η ξανθιώτικη ομάδα είναι ο Τότο Ταμούζ, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα είναι και ο παίκτης που θα αποκτηθεί για την γραμμή κρούσης. Ο 28χρονος Νιγηριανός στην καταγωγή παίκτης, με ισραηλινή υπηκοότητα, είναι παλιός γνώριμος του Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς ο τεχνικός της Ξάνθης είχε τον Ταμούζ στην Πετρολούλ και γνωρίζει αρκετά καλά τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, ενώ τον εμπιστεύεται, αφού και στην Ρουμανία επί των ημερών του, ήταν βασικός.

Μάλιστα, ο 28χρονος επιθετικός είχε απασχολήσει και τον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2014, με την μεταγραφή να χαλάει την τελευταία στιγμή, ενώ το όνομα του είχε παίξει και στα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι.

Μοναδικό ερωτηματικό, η κατάσταση του Ταμούζ, καθώς έχει μείνει χωρίς ομάδα από τον Φεβρουάριο και δεδομένα υπολείπεται σε φυσική κατάσταση και αγωνιστικό ρυθμό.

Τα οικονομικά δεδομένα, πάντως, είναι στα δεδομένα της εποχής, αφού, πέρα από το ότι ο παίκτης είναι ελεύθερος, δεν αξιώνει κάποιο υπέρογκο ποσό για να υπογράψει. Η περίπτωσή του, λοιπόν, εξετάζεται σοβαρά και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Τότο Ταμούζ ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Χαποέλ Πετάχ Τίκβα, ενώ ακολούθησε η μεγάλη ομάδα της Τίκβα τη σεζόν 2005-2006 (28συμ.11γκολ), μία τετραετία (2006-2010) στην Μπειτάρ Ιερουσαλήμ με 33 γκολ σε 95 συμμετοχές, και η διετία 2014-2016 στην Πετρολούλ Πλοϊέστι όπου ο Ισραηλινός πέτυχε 14 γκολ σε 50 συμμετοχές. Επίσης έχει αγωνιστεί στις «μικρές» Εθνικές του Ισραήλ και 10 φορές στην εθνική ανδρών πετυχαίνοντας δύο γκολ.

dkaltekis@empros.gr

Δημήτρης Καλτέκης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …