Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 1 πρόσληψη στην ΣΜΥΡΔΕΞ

1 πρόσληψη στην ΣΜΥΡΔΕΞ

0

Μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις συμμετοχής

Η Βιομηχανία Λειαντικών ΣΜΥΡΔΕΞ ΑΕ ζητά να προσλάβει 1 πωλητή για το τμήμα Εξαγωγών.

Προσόντα

Οι υποψήφιοι θα πρέπει ν α έχουν απαραίτητα τα παρακάτω προσόντα:

I.1.ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (ΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ)

II. 2.ΓΝΩΣΗ ΜΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

III. 3.ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

IV. 4.ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

V. 5.ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΤΑΞΥ 25 ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email: pr@smirdex.gr

Εγκρίθηκαν 477 προσλήψεις στον δημόσιο τομέα

Πράσινο φως για 477 προσλήψεις στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα «άναψαν» τα υπουργεία Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών.

Με απόφαση του Χριστόφορου Βερναρδάκη και του Ευκλείδη Τσακαλώτου εγκρίθηκαν συγκεκριμένα οι διαδικασίες πρόσληψης:

• 40 δικηγόρων και Νομικών Συμβούλων με σχέση έμμισθης εντολής σε δήμους και περιφέρειες και σε Νομικά Πρόσωπα αυτών,

• 60 μόνιμων υπαλλήλων του κλάδου ΠΕ Τελωνειακών, επιλαχόντων της Προκήρυξης 2Κ/2014 του ΑΣΕΠ στο υπουργείο Οικονομικών,

• 202 εργαζομένων στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και στα νομικά πρόσωπα αυτού, εκ των οποίων οι 56 θέσεις αφορούν σε μόνιμο προσωπικό και οι 146 θέσεις σε προσωπικό ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου

Με άλλη απόφαση τέλος, εγκρίνεται η κίνηση διαδικασιών πρόσληψης 175 εργαζομένων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (οκτώ μηνών) στην ΕΥΔΑΠ.

Έρχονται 1.501 προσλήψεις μονίμων

Ανοίγουν θέσεις στο Δημόσιο σε όλη τη χώρα

Ευκαιρίες μόνιμου διορισμού στο Δημόσιο για πτυχιούχους και αποφοίτους Λυκείου σε ΚΕΕΛΠΝΟ, Λιμενικό,Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και σε διάφορους δήμους σε ολόκληρη τη χώρα φέρνει ο Ιανουάριος. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης με τίτλο «Άμεση ενίσχυση της ανταπόκρισης του Εθνικού Συστήματος Υγείας εξαιτίας της προσφυγικής/μεταναστευτικής κρίσης που αντιμετωπίζουν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου», δημοσιεύει το ΚΕΕΛΠΝΟ στο πλαίσιο της Έκτακτης Βοήθειας του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας (ISF) της Γενικής Διεύθυνσης Μετανάστευσης & Εσωτερικών Υποθέσεων (DGHOME) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Επιπλέον το υπουργείο Υγείας μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ προσλαμβάνει αυτή την εβδομάδα 141 γιατρούς και νοσηλευτές για να στελεχώσει τα νοσοκομεία στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ενώ προκήρυξη για 100 γιατρούς και 400 νοσηλευτές θα βγάλει από μέρα σε μέρα για την ενίσχυση των ΜΕΘ και ΜΑΦ κυρίως στην Αττική.

Στην έγκριση των διαδικασιών πρόσληψης 40 δικηγόρων, 60 τελωνειακών, 202 εργαζομένων στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και στα νομικά πρόσωπα αυτού και 175 εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ, προχώρησε το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Παράλληλα εγκρίνεται η κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης εξήντα(60) μόνιμων υπαλλήλων του κλάδου ΠΕ Τελωνειακών, επιλαχόντων της Προκήρυξης 2Κ/2014 του ΑΣΕΠ στο υπουργείο Οικονομικών. Στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και στα Νομικά Πρόσωπα αυτού, ξεκινούν οι διαδικασίες για την πλήρωση πενήντα έξι (56) θέσεων μονίμου προσωπικού και εκατόν σαράντα έξι(146) θέσεων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Στις 20 Ιανουαρίου ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής των υποψηφίων στον διαγωνισμό του Λιμενικού Σώματος για 49 Δόκιμους Λιμενοφύλακες, ενώ τρέχουν οι αιτήσεις για 121 θέσεις ΠΕ και ΤΕ στους δήμους και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, που μπορούν να διεκδικήσουν μόνο παλαιοί διοριστέοι ΑΣΕΠ.

Στον τομέα της Παιδείας αναμένεται η πρόσληψη 500 καθηγητών-μελών ΔΕΠ προκειμένου να καλυφθούν με προσωπικό τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Παράλληλα, το υπουργείο Παιδείας σχεδιάζει νέα μεγάλη προκήρυξη εκπαιδευτικών μέσα στο 2016 υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ.

121 προσλήψεις σε δήμους

Kαι στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων – Η προθεσμία λήγει την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου

Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων για την πλήρωση 121 θέσεων σε δήμους και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (Προκήρυξη 1Δ/2015 του ΑΣΕΠ).

Από αυτές, οι 100 θέσεις αφορούν υποψηφίους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) και οι υπόλοιπες 21 Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και φορέων, που δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ από 1-1-2009 και μετά, καθώς και όσοι έχουν διατεθεί προς διορισμό σε αντικατάσταση – αναπλήρωση των αρχικώς διορισθέντων υποψηφίων, με απόφαση Τμήματος του ΑΣΕΠ που εκδόθηκε κατά το ίδιο χρονικό διάστημα και δεν διορίστηκαν μέχρι σήμερα.

Η προθεσμία λήγει την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω της επιλογής Online Υπηρεσίες, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ’).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής, λήγει την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου. Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και την Τρίτη 26 Ιανουαρίου, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ

Αίτηση για την Προκήρυξη 1Δ/2015Τ.Θ. 14308Αθήνα Τ.Κ. 11510

αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (Π.Ε. ή Τ.Ε.), θέσεις της οποίας διεκδικούν.

Έρχεται η πρόσκληση του προγράμματος «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα»

Εντός του Ιανουαρίου θα εκδοθεί το πρόγραμμα «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα», από το οποίο αναμένεται να επωφεληθούν 2.500 νέες επιχειρήσεις και να δημιουργηθούν 4.500 νέες θέσεις εργασίας Στο πρόγραμμα θα μπορούν να ενταχθούν, για την ίδρυση νέας επιχείρησης, φυσικά πρόσωπα που έχουν γεννηθεί πριν την 1η Ιανουαρίου 1991 ή ενώσεις αυτών, που: 1. Είναι άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ κατά την υποβολή της αίτησης 2. Ασκούν επαγγελματική δραστηριότητα και δεν είναι έχουν σχέση μισθωτής εργασίας.

Οι ενισχυόμενες δραστηριότητες θα πρέπει να αφορούν στους παρακάτω Τομείς Προτεραιότητας του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΠΑΝΕΚ):

Αγροδιατροφή

Ενέργεια

Πολιτιστικές και Δημιουργικές Βιομηχανίες

Εφοδιαστική Αλυσίδα

Περιβάλλον

Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ)

Υγεία – Φάρμακα

Υλικά – Κατασκευές

Στόχος του προγράμματος είναι η στήριξη για την ανάπτυξη υγιούς νεοφυούς επιχειρηματικότητας που θα συνδέεται άμεσα με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Για το λόγο αυτό το πρόγραμμα στοχεύει στη δημιουργία πολύ μικρών και μικρών, βιώσιμων επιχειρήσεων με έμφαση σε καινοτόμα σχέδια καθώς και στην ενίσχυση της απασχόλησης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εργασιακό, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Δύο προσλήψεις στον δήμο Ξάνθης Δίμηνες συμβάσεις για το Τμήμα Πρασίνου Ο Δήμος Ξάνθης ανα…