Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Cheesecake μπανάνα

Cheesecake μπανάνα

0
cheesecake-banana

Για τη βάση:

180 γρ. μπισκότα τύπου digestive

50 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο

1 κ.σ. μέλι

Για την γέμιση:

250 γρ. μασκαρπόνε

50 γρ. ζάχαρη

140 ml κρέμα γάλακτος

3 κ.σ. χυμό λεμονιού

2 μπανάνες

2 κ.σ. τριμμένη σοκολάτα

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο multi. Λιώνουμε τη μαργαρίνη με το μέλι και περιχύνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα. Ανακατεύουμε για να υγρανθούν τα μπισκότα και τα στρώνουμε σε μια ταρτιέρα με διάμετρο 20 εκ. για τη βάση. Τη βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει. Σε μίξερ χτυπάμε το μασκαρπόνε με την ζάχαρη, προσθέτουμε σιγά σιγά την κρέμα γάλακτος και τον χυμό λεμονιού μέχρι να ενωθούν. Κόβουμε τις μπανάνες σε λεπτές φέτες και τις ανακατεύουμε απαλά το μείγμα της κρέμας. Αδειάζουμε το μείγμα στην βάση του μπισκότου και ισιώνουμε με ένα κουτάλι την επιφάνεια. Βάζουμε το τσίζκεικ στο ψυγείο για μία ώρα να σταθεί. Σερβίρουμε στολίζοντας με τριμμένη σοκολάτα ή με κομματάκια μπανάνας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κριθαράκι με αρακά & λαχανικά

-1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο -1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε κυβάκια -1 καρότο, κομμένο…