Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Νέα μέσα και εφαρμογές τουριστικής προβολής της ΑΜ-Θ

Νέα μέσα και εφαρμογές τουριστικής προβολής της ΑΜ-Θ

0
tourismos-amth

Πρώτη παρουσίαση των νέων εργαλείων για την ανάδειξη των περιοχών της ΑΜ-Θ

Τα νέα εργαλεία και μέσα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα παρουσιαστούν σε δύο διαδοχικές ημερίδες την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015, στο ξενοδοχείο ‘Alexander Beach’, στην Αλεξανδρούπολη, στις 18:30, και την Παρασκευή 28 Αυγούστου στον πολυχώρο ‘Basis’ της Καβάλας, στις 18:30.

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τοποθετώντας τον τουρισμό στο κέντρο του στρατηγικού αναπτυξιακού της σχεδιασμού, αναδιαμόρφωσε τον τρόπο και τα μέσα της τουριστικής της προβολής, χρησιμοποιώντας εμπνευσμένα λογότυπα, σύγχρονα εργαλεία (εφαρμογές) ηλεκτρονικής παρουσίασης για υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα, καθώς και νέα θεματικά έντυπα. Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν τα λογότυπα, τα έντυπα και η επίσημη ιστοσελίδα τουριστικής προβολής, η τράπεζα τουριστικού υλικού και ο ηλεκτρονικός τουριστικός οδηγός για κινητά.

Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, κ. Γιώργος Παυλίδης, προσκαλεί όλους τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες και φορείς του τουρισμού να συμμετέχουν στην παρουσίαση για να γνωρίσουν τα νέα εργαλεία και μέσα τουριστικής προβολής, ώστε η προσπάθεια ανάδειξης του συνόλου του τουριστικού προϊόντος της ΠΑΜ-Θ να ενταθεί με την αμέριστη συμμετοχή και συνεργασία όλων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εγκρίνεται το σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών από τον Δήμο Τοπείρου

Συνεδρίασε το Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π στο Δήμο Τοπείρου την Τετάρτη Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού…