Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Black out για 35 λεπτά στην Ξάνθη

Black out για 35 λεπτά στην Ξάνθη

0
dei

800×600

 

 

Βραχυκύκλωμα στον κεντρικό υποσταθμό – Χωρίς ρεύμα και όλη η ορεινή περιοχή του νομού

 

 

Βραχυκύκλωμα από πουλί ή κάποιο ζώο που προσέκρουσε σε διακόπτη

 

 

Black out σημειώθηκε στις 2.55 το μεσημέρι στην πόλη της Ξάνθης αλλά και σ’ όλη τηn ορεινή περιοχή του νομού μας από την Σταυρούπολη έως τα χωριά του δήμου Μύκης.

 

 

Χωρίς ρεύμα για 35 λεπτά σ’ όλη την πόλη – Βραχυκύκλωμα στον κεντρικό υποσταθμό

 

Σύμφωνα με πληροφόρησή μας αρμοδίως από το Τμήμα Αποκατάστασης Βλαβών της ΔΕΔΔΗΕ Ξάνθης η βλάβη προκλήθηκε στον κεντρικό υποσταθμό της ΔΕΗ Ξάνθης όταν τέθηκε εκτός λειτουργίας διακόπτης λόγω βραχυκυκλώματος.  

 

 

Απρόβλεπτο γεγονός  – Βραχυκύκλωμα από πουλί ή κάποιο ζώο που προσέκρουσε σε διακόπτη

 

Πιθανές αιτίες πρόκλησης του βραχυκυκλώματος χωρίς όμως να έχουν εξακριβωθεί είναι η πρόσκρουση στον διακόπτη κάποιου πουλιού ή κάποιου ζώου όπως έχει συμβεί αρκετές φορές και στο παρελθόν.

 

Την βλάβη αποκατέστησε στο χρονικό διάστημα των 35 λεπτών της ώρας ειδικό συνεργείο της ΔΕΗ. Να σημειώσουμε ότι όπως μας διαβεβαίωσαν ήταν ένα απρόβλεπτο γεγονός που δεν θα έχει συνέχεια καθώς η βλάβη αποκαταστάθηκε πλήρως και κατά συνέπεια δεν θα δημιουργήσει προβλήματα κυρίως στους υποψήφιους που δίνουν την μάχη των πανελλαδικών και έχουν επιδοθεί σε εντατικό διάβασμα.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

 

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”,”serif”;}

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…