Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Επιχείρηση «σκούπα» σε δύο καφέ – μπαρ της Π. Πόλης

Επιχείρηση «σκούπα» σε δύο καφέ – μπαρ της Π. Πόλης

0
orfeos 02-empros

Άγριος καυγάς ιδιοκτητών και πελατών με τον αντιδήμαρχο Αγκόρτσα. Πελάτης οδηγήθηκε στο Τμήμα

«Εφαρμόζουμε τον νόμο και την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου», υποστηρίζει ο Α. Αγκόρτσας

Στο ίδιο έργο θεατές για μια ακόμη φορά στην Π. Πόλη. Άγριος καυγάς διαδραματίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης μεταξύ των αστυνομικών – ιδιοκτητών των καφέ μπαρ «Ερμής» και «Τυφλόμυγα» αλλά και πελατών με αποτέλεσμα μάλιστα να συλληφθεί και να οδηγηθεί ένας πελάτης του «Ερμή» στο Αστυνομικό Τμήμα όταν αρνήθηκε να σηκωθεί από το τραπέζι όπου καθόταν υπακούοντας έτσι στην εντολή του αστυνομικού ενώ σύμφωνα με τον κ. Αγκόρτσα κινήθηκε απειλητικά εναντίον του . Οι αστυνομικοί – που μετά την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας έχουν αναλάβει τον έλεγχο για παράνομα τραπεζοκαθίσματα – έκαναν «έφοδο» στα δύο καταστήματα μαζί με τον αντιδήμαρχο αρμόδιο για τα τραπεζοκαθίσματα κ. Απόστολο Αγκόρτσα προκειμένου να ελέγξουν αν παρανομούν αναπτύσσοντας τραπεζοκαθίσιματα στο οδόστρωμα.

«Έφοδος» στον «Ερμή και στην Τυφλόμυγα – Άγριος καυγάς και με τους πελάτες

Η παρανομία βεβαιώθηκε καθώς υπήρχαν τραπεζοκαθίσματα και πελάτες και οι αστυνομικοί επεχείρησαν να τα μαζέψουν. Η συνέχεια γνωστή και επαναλαμβανόμενη. Οι ιδιοκτήτες αντέδρασαν, υπήρξαν φραστικοί διαπληκτισμοί μεταξύ τους με τους ιδιοκτήτες να υποστηρίζουν ότι γίνονται επιλεκτικοί έλεγχοι και ότι ο δήμος θέλει να κλείσει τα μαγαζιά τους. Αλλά και οι πελάτες δεν ήθελαν να εγκαταλείψουν τα τραπέζια τους. Μάλιστα ένας από τους ιδιοκτήτες της Τυφλόμυγας πρότεινε να πληρώσουν και τους καφέδες των πελατών τους οι αστυνομικοί που πήγαν άρον άρον να τους διώξουν!

«Το μόνο που θέλουμε είναι μην μας πάει μέσα ο εισαγγελέας. Εφαρμόζουμε τον νόμο και την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και ζητάμε από τους επαγγελματίες να σεβαστούν τους κανόνες και τους κατοίκους της Π. Πόλης. Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να παρανομούν εις βάρος των πολιτών αλλά και των συναδέλφων τους», δήλωσε στο «Ε» λίγο μετά την επεισοδιακή επιχείρηση «σκούπα» ο Α. Αγκόρτσας.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
nthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Φύσηξε» και γεμίσαμε σκόνη στην Ξάνθη

Καλυμμένα τα αυτοκίνητα, οι δρόμοι και τα μπαλκόνια – Μιλά ο καθηγητής ΔΠΘ και Διευθυντής …