Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Τραγανά σοκολατένια μπισκότα

Τραγανά σοκολατένια μπισκότα

0
sokolatenia biskota

-100 γρ Βούτυρο

-400 γρ Κουβερτούρα

-2Αυγά

-200 γρ Ζάχαρη καστανή

-100 γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

-1 κουταλάκι του γλυκού Μπέικιν πάουντερ

-100 γρ ψιλοκομμένα Αμύγδαλα

-80 γρ Φουντούκια

Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο με την διαδικασία μπεν μαρί. Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά και τα προσθέτουμε στην σοκολάτα μαζί με την καστανή ζάχαρη. Βγάζουμε από το μπεν μαρί το μείγμα κι ανακατεύουμε.Προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ κι ανακατεύουμε να ενωθούν με την σοκολάτα. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και τα φουντούκια κι ανακατεύουμε. Βάζουμε το μείγμα σκεπασμένο με μεμβράνη στο ψυγείο για περίπου 8 λεπτά. Βγάζουμε από το ψυγείο, στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και κουταλιά-κουταλιά παίρνουμε από το μείγμα και το τοποθετούμε στην λαδόκολλα σε διάφορα σχήματα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 12 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας). Βγάζουμε από τον φούρνο, αφήνουμε να κρυώσουν και τα απολαμβάνουμε. Στο κέντρο θέλουμε να είναι μαλακά τα μπισκότα

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καλαμάρια γεμιστά με πλιγούρι, σάλτσα ντομάτα κι ελιές

Για τα καλαμάρια -600 γρ. καλαμάρι, καθαρισμένο (6-8 καλαμάρια) -γέμιση με πλιγούρι -700 γ…