Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Και επίσημα Δήμαρχος ο Μίχογλου

Και επίσημα Δήμαρχος ο Μίχογλου

0
mixoglou orkomosia1

Άλλαξε χέρια ο δήμος Τοπείρου μετά από 12 χρόνια

 

Θ. Μίχογλου: «Οι πόρτες του δήμου μας θα είναι ανοιχτές για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες»

  
 
Παραδόθηκε και επίσημα στα χέρια του νέου Δημάρχου κ. Θωμά Μίχογλου ο δήμος Τοπείρου το απόγευμα της Κυριακής. Η τελετή της ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 8 το απόγευμα έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο στο Εύλαλο Ξάνθης χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ξάνθης κ. Παντελεήμονας και με την παρουσία δημοτικών, στρατιωτικών και θρησκευτικών αρχών.
Ο κ. Μίχογλου μαζί με τους νεοεκλεγέντες Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους παρατάχθηκαν στη σειρά κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας όπως είθισται, δίνοντας όρκο πίστης και αφοσίωσης στα νέα τους καθήκοντα για τα επόμενα πέντε χρόνια. Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης έδωσε δώρο στο νέο Δήμαρχο μια εικόνα μαζί με ευχές για το νέο έργο που καλείται να εκπληρώσει.
Μεγάλη ήταν και η προσέλευση των δημοτών, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την νέα δημοτική αρχή στην σημαντική αυτή στιγμή της θητείας της δίνοντας και αυτοί με την σειρά τους τις ευχές τους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο με την ελπίδα να ξημερώσει μια καλύτερη εποχή για τον Δήμο τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν μια σημαντική στιγμή στην ιστορία του δήμου, ο οποίος άλλαξε χέρια μετά από 12 χρόνια που διατελούσε Δήμαρχος ο κ. Στέλιος Χατζηευαγγέλου.
 
Θ. Μίχογλου: «Η εμπιστοσύνη που μας δείξατε μας δεσμεύει ακόμα περισσότερο»
Λίγο μετά την ορκωμοσία του ο κ. Μίχογλου πήρε τον λόγο ευχαριστώντας όλους τους δημότες που τον στήριξαν με την ψήφο τους και υποσχέθηκε μια νέα εποχή για τον δήμο Τοπείρου κατά την οποία Δημοτικοί Σύμβουλοι, Δημοτικοί Υπάλληλοι και δημότες ενωμένοι θα πάνε τον δήμο μπροστά.
«Είναι μεγάλη μας τιμή σήμερα που δίνουμε τον όρκο τιμής να υπηρετήσουμε τον δήμο μας σε μια ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μας. Θα ήθελα να ζητήσω την αμέριστη συμπαράσταση, βοήθεια και την στήριξη σας για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας, την παρούσα δύσκολη περίοδο που περνάει ο δήμος μας, αλλά και η πατρίδα μας. Την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι δημότες μας, με την ψήφο τους και το ποσοστό που μας έδωσαν μας δεσμεύουν ακόμα περισσότερο να υλοποιήσουμε τους στόχους και το πρόγραμμα που έχουμε. Όλοι μαζί ενωμένοι. Δημοτικοί Σύμβουλοι, Δημοτικοί Υπάλληλοι και δημότες μπορούμε να πάμε τον δήμο μας μπροστά για το καλό όλων μας, αλλά κυρίως για τα παιδιά μας. Οι πόρτες του δήμου μας θα είναι ανοιχτές για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.
Γεωργία Ταραξοπούλου
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εγκρίνεται το σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών από τον Δήμο Τοπείρου

Συνεδρίασε το Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π στο Δήμο Τοπείρου την Τετάρτη Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού…