Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: Χωρίς Σολάρι στα μπαράζ!

Skoda Ξάνθη: Χωρίς Σολάρι στα μπαράζ!

0
solari gkol

Εκτός δράσης για ένα μήνα ο Αργεντινός λόγω τραυματισμού

 

Σκέφτεται Σολτάνι για την επίθεση ο Ν. Κεχαγιάς

 
 
Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και η Skoda Ξάνθη θα αγωνιστεί στον αγώνα μπαράζ για την παραμονή της στη Super League χωρίς το μεγάλο της «όπλο», τον Εστέμπαν Σολάρι!
Ο Αργεντινός επιθετικός που αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό του περασμένου Σαββάτου απέναντι στον Γάζωρο, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει τουλάχιστον ένα μήνα εκτός δράσης!
Αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τον κρίσιμο αγώνα που θα δώσει η ξανθιώτικη ομάδα τον επόμενο μήνα (γύρω στις 11 Ιουνίου), όπου με αντίπαλο την 3η ομάδα των πλέι – οφ της Β’ Εθνικής θα διεκδικήσει την παραμονή της στη Super League ενώ ο ίδιος θα ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να είναι έτοιμος για την καλοκαιρινή προετοιμασία.
Έτσι ο Νίκος Κεχαγιάς ψάχνει λύσεις για την επιθετική γραμμή της ομάδας του, προκειμένου να καλύψει το κενό του έμπειρου Αργεντινού επιθετικού (και πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος!). Το πιθανότερο είναι να μετατοπιστεί ο Σολτάνι στην κορυφή της επίθεσης ή να ξεκινήσει ως βασικός ο Ράνος. Η προετοιμασία της ξανθιώτικης ομάδας συνεχίζεται με φιλικό σήμερα (στις 17:30) στη Βέροια απέναντι στην τοπική ομάδα.
 
Θα περιμένει κι άλλο για να μάθει τον αντίπαλο της
 Περισσότερο «μπλέχτηκε» αντί να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στα πλέι – οφ της Β’ Εθνικής, απ’ όπου θα μάθει η Skoda Ξάνθη τον αντίπαλο της για το μπαράζ παραμονής.
Ως γνωστό από τη διαδικασία οι δύο ομάδες που θα τερματίσουν στις ισάριθμες πρώτες θέσεις θα τσεκάρουν άμεσα το εισιτήριο της ανόδου για τη Super League, ενώ αυτή που θα τερματίσει στην 3η θέση θα οδηγηθεί στο μπαράζ απέναντι με την Ξάνθη, όπου οι δύο αντίπαλοι θα διεκδικήσουν μία θέση στη Super League της επόμενης σεζόν.
Στα πλέι οφ ανόδου της Β’, η Κέρκυρα έβγαλε… φωτιές και με μεγάλη νίκη επί της Νίκης Βόλου (2-1) επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, συνεχίζοντας τον… χαμό στις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο.
Σημαντικές νίκες σημείωσαν και οι Ολυμπιακός Βόλου (4-0 τον Φωστήρα), Ηρακλής Ψαχνών (2-0 τον Αιγινιακό), ενώ ο Ηρακλής Θεσ/νίκης έμεινε στο 0-0 στο ματς με τα Χανιά, με τις δύο ομάδες να μένουν κοντά στις προνομιούχες θέσεις, χάνοντας όμως την ευκαιρία να ανέβουν σ’ αυτές.
Η βαθμολογία μετά από 10 παιχνίδια στα πλέι οφ ανόδου κι ενώ απομένουν τέσσερις ακόμη αγωνιστικές για να ολοκληρωθούν έχει ως εξής:
Βαθμολογία πλέι – οφ Β’ Εθνικής (σε 10 αγώνες):
1. Κέρκυρα 19
2. Νίκη Β. 17
3. Ηρακλης Ψαχ. 17
4. Ολυμπιακός Β. 17
5. Χανιά 15
6. Ηρακλής 14
7. Αιγινιακός 12
8. Φωστήρας 9
Η επόμενη (11η) αγωνιστική:
Τρίτη 20/05/2014 – Ώρα 18:00
Αιγινιακός – Ηρακλής
Χανιά – Νίκη Βόλου
Φωστήρας – Κέρκυρα
Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής Ψαχνών
 
 Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…